![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66000
![]() Online: 6 dni 14 godz 1 min 34 s
|
![]()
Na początku chciałbym zaznaczyć, że powieści o wypadzie nie będzie, ponieważ za cholerę nie potrafię przelać swoich wspomnień na papier
![]() ![]() Wspomnę tylko, że pod koniec tamtego roku sprzedałem auto i ... kupiłem Afrykę, ponieważ już nie mogłem dłużej czekać i żyć nadzieją - "może kiedyś sobie kupie moto z moich marzeń, czyli AT" Kiedy dowiedzieliśmy się z Kamilą, że majówkę będziemy mieli wolną, postanowiliśmy wybrać się na przejażdżkę ![]() ![]() ![]() Na prom do Świnoujścia, później do Ystad, a tam przez Malmo do Kopenhagi i w dół Dani na wyspę Mon. Dojechaliśmy... Ufff... bez większych problemów. Pozwiedzali, popili, zdjęć narobili, więc trza wracać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W końcu przyszedł ten moment kiedy to trza wracać. Kierunek Ystad. Tu czekając na prom w kolejce ustawia się za mną ... Afryka ![]() ![]() ![]() ![]() Wypad świetny bo pogoda była przepiękna, Afra nie zawiodła a moja Kamilka była bardzo dzielna jako pasażerka. Zresztą po tym wypadzie uświadomiła sobie, że woli podróżować moto i "zażądała" nowego ubioru!! ![]() Dla tych co jeszcze to czytają dodam kilka zdjęć i powiem na koniec, że dla niektórych to nic specjalnego ale dla nas są to kilometry, których na pewno nie zapomnimy. Pozdrawiamy - Ja, Kamilka i Afryka ![]() Ostatnio edytowane przez JARU : 13.05.2013 o 10:47 Powód: dodanie daty i miejsca wyjazdu w tytule tematu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 5 dni 21 godz 6 min 35 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo, brawo i jeszcze raz brawo, za promienne słowo i pisz i klej foty jak masz więcej ![]() Dobra robota ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
Kierunek wyjazdu bardzo mało uczęszczany, co nie oznacza że zły a wręcz przeciwnie ciekawy.
Chętnie popatrzę na fotografie i poczytam o rozwiązłości Dunek.
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
Orson,jak nie chcesz pisać to dawaj foty
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Życzę jak najwięcej podróży i tych małych i tych dużych.
Pozdro |
![]() |
![]() |
#6 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Tak samo pojechałem w 2011 do Chorwacji. Auto sprzedane aby kupić wymarzoną Afrykę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66000
![]() Online: 6 dni 14 godz 1 min 34 s
|
![]()
uu... widzę że ktoś to jednak przeczytał
![]() ![]() Miałem też okazję przejechać się mustangiem z 68 roku ![]() ![]() Będąc natomiast w Szwecji codziennym załącznikiem był grill wieczorową porą - a to ze Szwedami, a to z Polakami - po prostu cudnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Projekt Odra 2013 (Polska, 29.05-01.06.2013) | igi | Polska | 23 | 02.11.2018 11:08 |
Afryka Zachodnia - marzec/kwiecień 2013 | Piast | Umawianie i propozycje wyjazdów | 25 | 27.09.2012 22:51 |