|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.06.2013, 11:41 | #1 |
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 7 godz 2 min 27 s
|
Poszukiwane Namiary na bikerów w Moskwie
Wybieram się nad Bajkał. Ze względów czasowych chcę przerzucić się wra z z moto pociągiem z Moskwy do Irkucka. Robiłem już tak w przeszłości, ostatnio 2 lata temu.
Ale coś się w przepisach zmieniło (albo w kadrach), bo stanowczo odmówiono mi możliwości przewozu mojego V-stroma (230kg) w wagonie bagażowym pociągu pasażerskiego. Rosyjski znam, ale telefonicznie niczego więcej się nie dowiem. A rozmowa bezpośrednia dałaby z pewnością pewniejszą informację. Wiem, że można jakoś nadać moto na pociąg towarowy, ale mogę dotrzeć do właściwej osoby. Może zna ktoś kumatych bikerów w Moskwie , albo inną uczynną osobę. Sprawa pilna, bo uruchomiłem już procedury wizowe, a i biletu na pociąg na ostatnią chwilę nie kupię. Dzięki z góry za wszelką pomoc Ostatnio edytowane przez Yurek : 05.06.2013 o 11:44 |
05.06.2013, 15:30 | #2 |
Motocykl: RD03
Online: 1 tydzień 6 dni 3 godz 21 min 39 s
|
wczoraj rozmawiała Twoja żona ze mną telefonicznie - wiem że tam jest obawa o wriemeinnyj - ale zawsze można to zrobić w odwrotną stronę - jeżeli macie obawy - jakby co to skontaktujcie się - macie telefon
|
02.07.2013, 09:56 | #4 | ||||||||||||||||||||||||
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 7 godz 2 min 27 s
|
Namiary na transport koleją
Oto informacje, otrzymane od znajomych z Moskwy. Może komuś się przydadzą, choć ja sam teraz z nich nie skorzystam.
1. rzd logistics
|
||||||||||||||||||||||||
|
|