![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 10 godz 59 min 18 s
|
![]()
A moja łada z 1985r by dostała jakąś naklejke? Są specjalne widełki ile spalin można max wyprodukować?
![]() |
#12 | |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 5 dni 14 godz 5 min 14 s
|
![]() ![]() z napisem: do muzeum techniki mysli rosyjskiej a tak na serio, to zaczynam chowac moja afryke z chodnika w dniu wywozu smieci... ![]() bo same gejesy dookola...
![]() |
#14 |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]()
"Koniec, leżę w grobie samotnie
Koniec, a nade mną krzyż Koniec, w tym mroku jest okropnie Koniec, kolejny będziesz Ty Kolejna będziesz Ty Kolejni będziecie Wy, GSowe ofiary." KSU... Pozdro Orzep ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Frankfurt/M
Motocykl: Elefant 944ie
Przebieg: 54420
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 12 godz 4 min 21 s
|
![]()
Ja do Poloneza GSI dostałem zieloną
![]() Co do krótkoterminowych wypadów to bym to całkowicie olał. 125p śmigam bez bo czuć, że wyjepka na to jest. Tyle co obcokrajowców np. po Frankfurcie jeździ to by się chyba musieli zesrać z tym wypisywaniem mandatów. Niemcom chyba wystarczy już sam podatek z tego, że masz w aucie żółtą, a nie zieloną plakietkę.
![]() |
#16 | |
Miasto: Wrocław
![]() Online: 5 dni 18 godz 56 min 52 s
|
![]() Cytat:
![]() A BTW: na mazde(kat) z 1996 benz. dostałem zieloną i na Corolle z 2005 d4d też zieloną ![]() pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: RD07a
Przebieg: 1000
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 46 min 42 s
|
![]()
Dzięki za cenne porady. Niestety już kupiłem, na przyszłość będę mądrzejszy. Nie chciałem kupować wogóle, ale byłem pare razy przejazdem i ten kraj wydaje się być taki troche "policyjny".
A na afre zawszę będę uważał i robił miejsce ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Berlin-Kapsztad | pawelkowalski | Umawianie i propozycje wyjazdów | 13 | 24.11.2013 10:38 |
berlin - pilne | mazeno | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 30.04.2012 16:00 |
Nalepka ekologiczna do Niemiec | podos | Kwestie różne, ale podróżne. | 9 | 14.04.2010 14:20 |