![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
![]() |
#61 |
Więcej światła
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: kiedyś Racibórz teraz Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 15 godz 55 min 39 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() |
![]()
odebrałem z kosmosu sygnał, ze ma być tanio. koszulka do dodatkowe circa 20PLN, które później w większości przypadków leży w szafie i kurz zbiera. za 10lat i tak nie będzie już pasować
![]() jeśli chcecie koszulki to oczywiście mogę takowe zamówić bo ofert mam przynajmniej trzy ale IMO to słabo wydane pieniądze. lepiej jakiegoś bimbru dobrego kupić ![]() wypowiedzcie się. robię to dla Was więc będzie co chcecie /oczywiście w ramach moich skromnych możliwości/. matjas
#63 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Niestety jestem zmuszony zwolnić moją rezerwację - wczoraj po południu mój bardzo dobry kumpel przyszedł i przyniósł zaproszenie na wesele 21.09. To już jego drugie podejście do tego tematu, po pierwszym byłem świadkiem w sprawie rozwodowej (kościelnej też) i po prostu nie mogę odmówić. Wolałbym w tym terminie pić z Wami niż podskakiwać w gajerze na weselu, ale że znam się z gościem od wielu lat i niejedno razem przeszliśmy, to nie chcę go zawieść. Poniżej skorygowana lista:
1. matjas 2. Dubel - pokoj 2 osobowy z Dubelowa Madzia 3. Dubelowa Madzia 4. Mat 5. Matowa 6. Moorelos (pokój z dżakuzi) 7. Hubert 8. JarekO - pokój 9. Pastor 10. Tupek 11. Strobus1 12. Kwintal- pokój 13. Kwintalowa Basia- pokój 14. Lepi - pokój 15. Zetjohny - pokój 16. Fazi - pokój pokojowy 17. Jagna - (jeszcze nie wie) - już wie i prosi o pokój 18. Dzieju-pokój 19. Szynszyll 20. PARYS - opcja spa tym razem proszę z wellness 21. Cynciu na 84,5% - namiot 69. Rambo + 1 (DTN) 23. trzykawki - pokój - ale nie jako 6-tka lub 9-tka do Rambo 24. Gonzik.Korba - ponkój dla partyzanów 25. Kwintalowy brat- pokój 26. Lupi 27. Kitu - pokój - wtryniłem się na listę za Look_520 28. Jorge - jadę matjasowi skopać dupę . Aha - i mam mieć zniżkę za sprowokowanie autora !. Dwójkę biorę i miejsce na namiot - ma być ciepło:.http://www.accuweather.com/pl/pl/klo...monyr=9/1/2013 29. Miras Sc + Mirasowa Krysia - pokój 30. step - namiot 33. WD60-pokój 34. Kici + Nina - pokój. 35. oresco- pokój 36. Krzeszu, Łukasz G, Szwagier - pokój. 37. ArtiZet- pokój 38. Misza - 2.0 m2 jakiegoś w miarę płaskiego, może być na dworze, wewnątrz, byle nie pod rynną. 39.myku-matjas placi wiec pokoj i maja byc wygody. 40.jamba-jak wyzej-pokoj 41. Miras-jakiś suchy kawałek podłogi 42. movistar - jakies wyro w pokoju.
#64 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
#65 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Stary, też cholernie żałuję, bo już udawało mi się ogarnąć tematy. Sytuacja mnie zaskoczyła, bo nie myślałem że tak to nagle pójdzie. Przy pierwszej okazji do pogadania opowiem Ci co i jak.
#66 |
![]() |
![]()
Osobiście lubię się pokazywać w naszych koszulkach poza domem.
Termin jest mi obojętny czy na zlocie czy później. Waga moja jak na razie się zatrzymała. Ważne żeby nazwę miejscowości dobrze napisać na koszulce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() |
![]()
UPDATE info w pierwszym poście. CENY, jedzenie, trasy, zakończenie zapisów, handlowe uwarunkowania lokalne
![]() pozdrawiam matjas P.S. WAŻNE - kto z Wawy jedzie furą i może nam przywieźć 'pasażera nostromo' ![]()
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 29.08.2013 o 11:28 |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() |
![]()
koszulki tylko 5XL bo w forumowe XXL sie nie zmiescilem i musialem rozdac
![]()
#69 |
![]() |
![]()
ne temat preferencji odzieżowych opowiesz mi wszystko ze szczegółami jak się spotkamy
![]() trzeba będzie to zamówię w sklepie 'dla puszystych', puszastych, puchatych ![]() ![]() ![]() matjas
#70 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: LC4
Przebieg: ...
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 20 godz 4 min 21 s
|
![]()
1. matjas
2. Dubel - pokoj 2 osobowy z Dubelowa Madzia 3. Dubelowa Madzia 4. Mat 5. Matowa 6. Moorelos (pokój z dżakuzi) 7. Hubert 8. JarekO - pokój 9. Pastor 10. Tupek 11. Strobus1 12. Kwintal- pokój 13. Kwintalowa Basia- pokój 14. Lepi - pokój 15. Zetjohny - pokój 16. Fazi - pokój pokojowy 17. Jagna - (jeszcze nie wie) - już wie i prosi o pokój 18. Dzieju-pokój 19. Szynszyll 20. PARYS - opcja spa tym razem proszę z wellness 21. Cynciu na 84,5% - namiot 69. Rambo + 1 (DTN) 23. trzykawki - pokój - ale nie jako 6-tka lub 9-tka do Rambo 24. Gonzik.Korba - ponkój dla partyzanów 25. Kwintalowy brat- pokój 26. Lupi 27. Kitu - pokój - wtryniłem się na listę za Look_520 28. Jorge - jadę matjasowi skopać dupę . Aha - i mam mieć zniżkę za sprowokowanie autora !. Dwójkę biorę i miejsce na namiot - ma być ciepło:.http://www.accuweather.com/pl/pl/klo...monyr=9/1/2013 29. Miras Sc + Mirasowa Krysia - pokój 30. step - namiot 33. WD60-pokój 34. Kici + Nina - pokój. 35. oresco- pokój 36. Krzeszu, Łukasz G, Szwagier - pokój. 37. ArtiZet- pokój 38. Misza - 2.0 m2 jakiegoś w miarę płaskiego, może być na dworze, wewnątrz, byle nie pod rynną. 39.myku-matjas placi wiec pokoj i maja byc wygody. 40.jamba-jak wyzej-pokoj 41. Miras-jakiś suchy kawałek podłogi 42. movistar - jakies wyro w pokoju. 43. Szparag - jadę busem śpię w busie. Jak ktoś chce mogę zabrać z Wawy jeszcze 5 motocykli. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Spotkanie u Ani | Maćka | Ashanti | 4 | 02.07.2013 12:11 |
Wielka Sowa, Złoty Stok i inne ciekawe miejsca w Kotlinie Kłodzkiej | skoczek82 | Polska | 10 | 14.09.2012 20:02 |