![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#331 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
![]()
w sumie to co w telefonie sie nagralo, nic niby ale zawsze cos mozna poogladac
![]() http://www.youtube.com/watch?v=S0qKN...ature=youtu.be no i huj , jebane google cos mi w koncie namieszalo tragedia
BMW r100gs suzuki dr750big Ostatnio edytowane przez kulka : 22.09.2013 o 15:03 |
![]() |
![]() |
#332 |
![]() |
![]()
Autostrada na krakow. Super impreza, super zaloga - sklad wyborny.Zdrowia troche brakuje na takie harce... dzieki Matias i Cynciu. Dzieki szczegolne ekipa z kampera - Krzys, Bajrasz i koledzy - ugosciliscie mnie po krolewsku - wezcie ta sredniowieczna lodziarnie i zapraszam na podkarpacie.
Impreza na 200% p.s. wszystko jest srebrne - poza niebieskim brezentem... P.ps. brakowalo Jochena i Beddiego. Amen.
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 22.09.2013 o 17:53 |
![]() |
![]() |
#333 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: F 800 GS
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 14 godz 35 min 12 s
|
![]()
Majtasie i spółce dziękujemy z Kinia za super imprezkę , jak zwykle zacne towarzystwo super ludzie, miejscowka idealna a organizacja wzorowa i co najważniejsze wszystkim chciało sie chcieć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
![]() Online: 1 miesiąc 14 godz 55 min 9 s
|
![]()
I co dalej? Gdzie są krzyżacy?!? Chyba pod fioletowym brezentem! Dawać miecze! Gdzie są miecze
![]() Szynszyl idź do 'mam talent' albo innego kabaretu to grand prix masz murowane! Wypas, miting mega hiper. Dobrze te wasze mordy zobaczyć i posłuchać pierdół i nie tylko.
#335 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 17 godz 30 min 22 s
|
![]()
Wróciłam do domu!
Do świata żywych jeszcze chyba nie. ![]() Dzięki Matjas za super imprezę. Mega było ![]() Off w sobotę był jeszcze bardziej mega. Golgota wymiata, więc nie wiem dlaczego niektórzy zawrócili. Jakieś miętkie faje chyba ![]() Ramoneza- szczególnie o Tobie tu mowa ![]() ![]() Dobił mnie dzisiejszy powrót offem do domu. Carlos- nie masz litości. ![]() Dzięki też reszcie ludkom za fajna atmosferę. Do następnego. ![]() Fotki późniejszym wieczorkiem dopiero ![]()
#336 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Jawor
Motocykl: transalp XL 600
![]() Online: 3 dni 5 godz 46 min 2 s
|
![]()
Dzięki Matjas i Cuniu za mega imprezę.Dzisiejszy off to była walka o życie,ale tak to jest jak dzień wcześniej jest impreza.Carlos i reszta ekipy dzięki że nie zostawiliście mnie w tym lesie.
|
![]() |
![]() |
#337 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Opole
Motocykl: CRF1100
Przebieg: ???
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 12 godz 32 min 47 s
|
![]()
Bohaterki offa:
|
![]() |
![]() |
#338 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 19 godz 12 min 58 s
|
![]()
W imieniu bandy z białego imprezowozu chciałbym podziękować za ogarnięcie, ugoszczenie, i takie tam.
Majtas - jesteś gość. Cynciu: ![]() Bliźniak: proszę mnie więcej nie opierdzielać. Nerwowy się robię. Wszystkim innym za wszystko inne. Muszę kończyć. Mamy jeszcze jedną flaszkę do zrobienia ![]() P.S. Bajrasz: przestań się przejmować, tylko polej ![]()
#339 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: zarzyca/strzelin
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
![]()
fajnie bylo zobaczyc znajome czarnuchowe geby
![]() milo bylo poznac kilka nowych ![]() szczegolnie jednego takiego CFaniaczka ![]() do nastepnego ![]()
#340 |
świeżym warto być:)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]()
Łooo matkooo, co to były za balety
![]() Wszystkim, którzy maczali palce w przygotowaniu tej imprezy kłaniam się w pas ![]() Przy tym kawałku odkryłem w sobie zdolności tancerskie-dzięki dziewczyny: Generalnie wiało nudą Jedzenie było kiepskie Kateemy jak zawsze się psuły Germaniec pił, ale oczywiście nie swoje A organizator robił tylko głupie miny Czyli było tak se, co możecie zobaczyć tutaj:https://picasaweb.google.com/1059917...uPksOwp6rg6gE#
pozdrawiam Pan Bajrasz ![]() Ostatnio edytowane przez bajrasz : 22.09.2013 o 20:38 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Spotkanie u Ani | Maćka | Ashanti | 4 | 02.07.2013 12:11 |
Wielka Sowa, Złoty Stok i inne ciekawe miejsca w Kotlinie Kłodzkiej | skoczek82 | Polska | 10 | 14.09.2012 20:02 |