|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.09.2013, 22:52 | #31 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 40 min 35 s
|
Czytalem gdzies,ale nie powiem gdzie to bylo,bo zapomnialem,ile trzeba zalatwiac,zeby legalnie poprowadzic trase off na Touratech miting.W sumie to ta sama impreza co trophy.Mnostwo podpisow i spotkan z wladzamy gmin itd.Za to usmiech na twarzach uczestnikow bezcenny
|
02.09.2013, 22:53 | #32 | |
Miasto: Łódź
Motocykl: GejeS 1100 '97
Online: 2 tygodni 5 dni 4 godz 22 s
|
Cytat:
Btw. moze wydzielic watek o pomyslach na legalne latanie + przyklady zza granicy, co by nie robic burdla w temacie?
02.09.2013, 23:28 | #33 |
kiedyś u nas też można było legalnie załatwić - sam załatwiałem na IZI meeting #1 a w rok później ci sami co podpisywali mi kwity za pierwszym razem, nie chcieli nawet ze mną rozmawiać bo się zmieniło prawo i NIKT w złotoryi ani w jaworze nie miał jaj się podłożyć.
trudny to temat - a z drugiej to wiecie jak to u nas jest zresztą... dasz chujkom palec zabiorą i rękę. dasz kwit na latanie po jakimś kawałku legalnie to przejadą i przez młodnik przy okazji. idę spać. szkoda mojego młodego życia na klepanie o tym czego za mojego żywota się nie zreformuje. powtarzałem wielokrotnie - dopóki motocykle nie będą społecznie akceptowane, dopóty nie będzie możliwości rozwoju sportu motorowego w zakresie takim, jak na przykład ten wałkowany w kilku postach powyżej. GDYBY taki Błażusiak przez dwa sezony w porze obiadowej w niedziele miał godzinkę jak onegdaj Małysz to by to wszystko inaczej wyglądało ale Tadek chyba ma za mądrych managierów na takie rzeczy. niech mu się szczęści tak czy owak a nam przeciętnym zjadaczom bułek z paprykarzem musi wystarczyć Mazeno i jego zajebiaszcze foty z pustyni hehehehe ew skok w bok w polniaka. matjas
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 02.09.2013 o 23:30 |
|
15.10.2013, 15:42 | #34 |
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 31 min 19 s
|
30 min film z gs trophy 2013 Komańcza,
http://www.youtube.com/watch?v=WKCz-QJHd5Q nie wygląda to wcale źle....chociaż z tym mandatem to trochę przegięcie, |
15.10.2013, 16:12 | #35 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: BMW F800GS
Online: 1 dzień 23 godz 43 min 17 s
|
no niezle, z tym ze od 19 do 29 minuty to nie byla trasa rajdu tylko samozwanczy wypad w teren POZA trasami z narazeniem sie na wlasnie mandaty... jakby tak wygladaly legalne, zaplanowane trasy, to bym zlego slowa nie napisal....
|
|
|