![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
![]() |
#23 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 13 godz 18 min 14 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Calgon, pamiętaj o mnie jak będziesz gdzieś się wybierał, nieważne gdzie, ważne, że będzie ubaw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: RZ/RBR
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 16 godz 36 min 5 s
|
![]()
To co jeszcze ci mogę polecić, co znalazłem to :
-Manastirea Peri-Sapanta Najwyższy drewniany kościół w świecie, a druga najwyższy drewniana konstrukcja w Europie.Sam krzyż ma 7 metrów wysokości i waży 1000 kg a kościół 78.5 metra wysokości. Blisko "Wesoły cmentarz" -Jaskinia lodowa -druga co do wielkości w europie -Czarny kościół Braszowski największy gotycki kościół jaki został zbudowany pomiędzy Wiedniem i Stambułem -szutrówka w okolicy zamku w Bran -zamek Bran -może w tej okolicy będziesz to jest kolejny szuter -Pestera Ialomitei -Statuia lui Decebal - Pomnik Decebala ostatniego króla Daków, wyrzeźbiony w skalistym brzegu Dunaju, jest najwyższą rzeźbą kamienną w Europie (135 metrów wysokości) -trasa szutrowa z Meledic (solny płaskowyż) do błotnych wulkanów -pole namiotowe LA HANGAR tanio, jak by ktoś potrzebował -wieczny ogień Focul Viu -dobre miejsce na biwak, jest altana i ognia nie trzeba rozpalać ![]() -mam też taką trasę na oku ale nie wiem czy na pewno da się przejechać Nie jest to wrzucane po kolei ![]() szutrówek faktycznie tam nie brakuje gdzie by się nie obejrzał to brak asfaltu ![]() Powodzenia w planowaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Piotrków Tryb
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 18 godz 58 min 13 s
|
![]()
Super Arkadius, o to mi chodziło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Piotrków Tryb
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 18 godz 58 min 13 s
|
![]()
jutro na 6-7dni
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Szuter party III PL-UA-SK-PL | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 844 | 03.03.2015 18:55 |
SZUTER PARTY IV Jedziemy na UŁA | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 210 | 14.03.2014 00:10 |