|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
27.07.2014, 16:46 | #1 |
Miasto: Kobyla Wola
Motocykl: RD07
Przebieg: 75000
Online: 1 tydzień 1 dzień 2 godz 22 min 13 s
|
Po Polsce... Zamki Twierdze Bunkry Turystyka
Witam,zapoznałem sie z Ania z Wyszkowa,ktora ma swoje studio FotoGrafika, kocha robic zdjecia i podróżować,jak kazdy z Nas...o tyle milym zaskoczeniem bylo dla mnie ze zwiedzając porusza sie na motocyklu z mężempodała mi strone ktora stworzyla wraz z mężem www.latawce.netstrefa.pl
wchodząc na ta strone ukazuje sie mapa Polski, najezdzamy np na swoje wojewodztwo klikamy i ukazuja sie nam punkty,najeżdżajac na nie otwiera nam sie stronka z opisem o danym miejscu.Bardzo duzo czasu musieli na ta strone poswiecic ale Ja i napewno nie jedna osoba bedzie bardzo wdzieczna Im za ten naklad pracy. Brak planow na weekend, latawce.netstrefa.pl i po problemie |
28.07.2014, 10:48 | #2 |
Miasto: Koło
Motocykl: XTZ 660 3YF
Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 54 min 52 s
|
Hm. Pani napisała o kolskim zamku(Koło, wielkopolskie), że stoi koło rzeczki. Trudno nazwać rzeczką Wartę, trzecią co do wielkości rzekę w Polsce . Ale cóż nie o to nie o to.
|
|
|