![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#131 |
dewastator
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Devil's Den
Motocykl: pomarańczowy
Przebieg: liczę
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 5 godz 29 min 57 s
|
![]()
To ja tak:
Dziekuje rodzicom że mnie urodzili. Dziekuję Puntkowi! po pierwsze ze mu sie chce, potem za to, ze tak dobrze to ogarnia. Wreszcie dziękuję za transport service truckiem z lasu mnie i mojego dewastatora. Wolontariuszom za perfekcyjne obstawianie niektorych miejsc, te gesty 'nak..wiaj' albo 'zwolnij' na prawde sie przydawały ![]() Dzieki dla Hansela za dętkę wraz z transportem, sorry stary ze przez to przejechałeś z czortami Nyse Kłodzką.. ![]() Dziękuję rzece, ze nie utopiła niczego ani nikogo całkiem skutecznie. Za życiodajny olej dzieki stokrotne Grubemu (fotki klasa!) i Łysemu (Twój śmiech jest nie do podrobienia) Kazdemu kto zainteresował sie stanowiskiem serwisowym i próbował coś radzić też dziekuję za burzę mózgów. W końcu dziekuje Markowi, ze nienachalnie i płynnie przejął kontrolę nad serwisem.. Dziękuję za to, że jak wysypałam sie w nocy z busa to wlewaliście mi do gardła ten cudowny płyn. Nie wiem czy chichrałam sie tak po nim czy po prostu było tak wesoło ![]() Było jak było nie tylko ze wzgledu na profesjonalną organizację i zaangażowanie wszystkich. Wszyscy sie wszystkim cieszyli i w ogole było mega radosnie ![]() Szczerze mówiąc zachciało mi sie ścigac.. foty (ale u mnie sie nie ma OSów): https://plus.google.com/photos/11658...CM7b_Yfoo_fZcQ
nie wiesz co robic, odkręc gaz Ostatnio edytowane przez Demolka : 12.05.2015 o 12:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
![]() |
![]()
Masz może wyniki generalki i podział na duże/małe ? Na stronie rajdu nic na razie nie znalazłem...
![]() |
#133 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2014
Miasto: Czernikowice k. Chojnowa
Motocykl: RD07/LC8 950 adv/ Ogar 205
![]() Online: 6 dni 5 godz 34 min 22 s
|
![]()
Generalka z galerii zaczekaj, ciut ucięta ale tylko taka jest, lekkich nie mam.
Ostatnio edytowane przez ŁysyDLE : 12.05.2015 o 14:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 17 godz 27 min 24 s
|
![]()
![]() |
#135 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Wierzowice Małe
Motocykl: RD07a
Przebieg: trylion
![]() Online: 2 dni 19 godz 37 min 26 s
|
![]()
Ludziska było zaj.... Misza SZACUN za samokrytykę masz ja...co do czasu, uczestnikom ,organizatorom wielki szacun do zobaczenia ZA ROK . Zaczekaj poćwiczę i jednak będę następnym razem szybszy - MOŻE UHAAAAA POZDRÓWKA DLA ,,WsIeCh" było mega..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 17 godz 27 min 24 s
|
![]()
Zielony, to dlatego że niebieskie są jednak szybsze
![]() wytapatalkowano
![]() |
#138 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2015
Miasto: Kamień Śląski - Gross Stein
Motocykl: GS GS 1150 Gertruda, DR 350 Ciapciak
Przebieg: 110 tys
![]() Online: 2 dni 3 godz 6 min 10 s
|
![]()
Oj Borys.
Trzeba było jednak ruszyć te nasze opasłe GieeSowe cyce na Tukana a nie wymyślać, że nie ma czasu, że zawalony robotą jestem, że chomik rodzi, deficyt kasy, bla bla bla i to tamto. ![]() Na którymś filmiku widziałem Nissana Micrę na jednym z OS – jak on dał radę, to my też mielibyśmy choć cień szansy!!! ![]() Wystartowalibyśmy pierwsi, dojechali ostatni. Na bank zdobylibyśmy I miejsce w kategorii „ilość spektakularnych gleb”. Jak do zmroku byśmy się nie wykopali to są przecież race sygnałowe – ktoś by się nad nami zlitował. ![]() Ja za rok jadę, i Ciebie też wyciągnę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 12 godz 12 min 5 s
|
![]()
Gregory,no trza było.Na zachętę fota : sędziowie z OS Kamieniec
![]() ![]()
![]() |
#140 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2015
Miasto: Kamień Śląski - Gross Stein
Motocykl: GS GS 1150 Gertruda, DR 350 Ciapciak
Przebieg: 110 tys
![]() Online: 2 dni 3 godz 6 min 10 s
|
![]()
HA!
CZAD fota! Brakuje im tylko lipnego grilla z Biedronki, flaszki i słoika ogórków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rajd TUKAN | puntek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 57 | 22.05.2014 22:52 |