![]() |
#2211 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 10 min 32 s
|
![]()
El, wiem ze bezawaryjnosc nie jest trendy, dziennie widze cale tiry z gownolitem zaopatrujace berlinskie fabryki
![]() Puszek tu dla porownania super hiper adwenczer jezdzacy po ulicach monako ![]() ![]()
![]() |
#2213 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 22 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2214 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Graphia, No jak to co? Redi to rejs, zebys pod kawiarnia najlepsze miejsce zajal aby inni mogli podziwiac Twoj motocykl super hiper adwenczer a Ty wydymajac klate mowil: Tak, to moj
![]() Dobrze ze nowa AT nie poszla ta droga.
![]() |
#2216 |
Fazi przez Zet
|
![]()
I powiedziec jej. Fajny motocykl co nie? Jak bede mily to pojedziesz ze mna sie przejechac?
![]()
![]() |
#2217 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Gdynia teraz
Motocykl: kryzys.
Przebieg: 48 lat
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 23 godz 31 min 48 s
|
![]()
Ale fajna! Nie widziałem.
A tu Ok Go i jeden z ich zakręconych teledysków Ostatnio edytowane przez graphia : 25.07.2015 o 23:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
O ja nie mogę...im ten wątek dłuższy, tym więcej widzę marudzenia, że to nie takie, a tamto trochę do dupy...
A tak jeszcze niedawno wszyscy płakali, że nowej Afry nie będzie, a jeśli już to będzie bardziej przypominać maxi skuter niż enduraka.. A tu jest zajebisty sprzęt, i wystrugany w oparciu o fajne założenia i dodatkowo ładny. Coś, co nie miało prawa powstać. Nie imitujące konkurencji, tylko nawiązujące do oryginału. Nie muszące udowadniać, że ma o 5 KM więcej niż GS, czy LC8, albo że waży o kilka kilo mniej. Mnie tam dynda czy będzie mieć 85, czy 95 KM, czy będzie ważyć 210, czy 225 kg... i tak to będzie duży postęp w porównaniu w z moją AT, bo jak by nie patrzeć będzie lżejsza i znacznie mocniejsza. Jeśli dodatkowo będzie nieawaryjna i łatwo naprawialna to czego chcieć więcej ![]() Chyba zacznę oszczędzać (trochę kiepski pomysł, bo nie za bardzo jest z czego..), albo kraść... ![]()
![]() |
#2219 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Nie przesadzalbym z ta legenda Dakaru.Poza tym to byl inny model
Yamaha i Bmw ma podobny,a nawet lepszy wynik.O KTM ie juz nie wspomne https://pl.wikipedia.org/wiki/Rajd_Dakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Myku, nie porzesadzalbym z tymi KTMami i BMWkami i dakarowymi legendami. Mialem okazje sie juz golic nimi
![]()