![]() |
|
Układ chlodzenia Montaż i demontaż elementów układu chłodzenia: termostat, pompa wodna, wiatraki, chłodnice, prowadzenie przewodów |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
...
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 29 min 5 s
|
![]()
Chłodnice od RD07 i RD04 róznią się średnicą i kierunkiem wyprowadzenia rurek przyłączeniowych oraz rozstawem mocowania.
Co do RD07 i RD07A chyba sa takie same, ale z kolei ja tutaj głowy nie dam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Szczecinek
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 11 godz 22 min 36 s
|
![]()
Ja jestem świeżym użytkownikiem Afri i już tydzień po zakupie, a dokładnie tydzień temu zaliczyłem glebę na łące
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
status-TAK stan cywilny-TAK....
![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Miasto: Mikołów
Motocykl: K750
Przebieg: Tak,
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 22 min 48 s
|
![]()
Ja właśnie rozebrałem swoją Afryczkę. Na pocieszenie zdjęcie mojej "bananowej" chłodnicy. Mimo porządnych gmoli na ostatnim rajdzie po Błędowie dostała po głowie
![]() Kurde już nie wyrabiam, Afryka jest moim trzecim rozebranym sprzetem do remontu.... siły mi już brakuje powoli... A tu jeszcze mocowanko... O dziwo chłodnica jest szczelna, więc nie będe próbował prostować za bardzo żeby nie rozszczelnić. Ostatnio edytowane przez Dzieju : 20.02.2013 o 10:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
dziad barowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 10 godz 41 min 37 s
|
![]()
wujtas ! ja prostowałem chłodnice.
dolne i górne koryto jest mocne i grube. da się przez szmate zacisnąc w imadle. trzeba uważać na pionowe rurki a te drobne poziome blaszki to jak muchomory kosić można ![]() mocowania nie ma sensu naprawiać bo i tak ulegnie uszkodzeniu prędzej czy później. na wężach wisi i powiewa.
![]() |
#15 |
status-TAK stan cywilny-TAK....
![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Miasto: Mikołów
Motocykl: K750
Przebieg: Tak,
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 22 min 48 s
|
![]() ![]() ![]() ![]() No ale spróbuje wyprostować jak radzisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() |
![]() Cytat:
http://moto.allegro.pl/item561244112...rica_twin.html Gosc dosyc długo się z nią ogłasza - więc może zejdzie z ceny |
|
![]() |
![]() |