![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#81 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]() Cytat:
Mowiłem, ze bez przymierzania tyłka nie tapicerować?
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Administrator
![]() |
![]()
w jakich godzinach ten Werson działa?
mam do nich ....jakiś.....1km , mogłbym zerknąć co by dziadostawa nie robili. Czy juz nie ma na tym swiecie ludzi co to potrafią dobrze robote robić, jak słysze to i nad wersonem z kijem trzeba stać .
![]() |
#83 |
![]() |
![]()
Mi Wreson robil kanape w styczniu, róznica wysokości to moze z 4cm.
Może im się pracownik zmienił...
![]() |
#84 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Częstochowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 4 godz 47 min 14 s
|
![]()
http://www.renazco.com/gallery.cfm tu jest trochę fajnych kanap!
![]() |
#85 |
![]() |
![]()
Przed zrobieniem kanapy naprawdę trzeba pogadać o wszystkich szczegółach, bo później są takie nieprzyjemności.
Tapicer mało kiedy jest motocyklistą i trudno mu się domyślać pewnych spraw. Werson jeden z moich idoli jeśli chodzi o tapicerstwo. A tak przy okazji. Szukam materiałów na kanapy tylko nieco bliżej Polski takich jak tutaj: http://www.garysupholstery.com/metal-vinyls.html Jak komuś wpadnie coś takiego w ręce (lub w oczy to pliz info na ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawka
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66666
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
![]()
Co do bolącej dupy się nie wypowiadam bo się nie znam, albo mało wymagający jestem. Wydaje mi się, że płaska decha jak w oryginale też ma swoje zalety. Można zmienić nieco pozycje i pracuje inny kawałek naszej szlachetności. 4 tysie w 5 dni też da radę bez lamentów. Choć jest jeden zonk. Jak się spocę i portki się do tyłka kleją to nie jest miło. Przychylam się do Ropucha, każdy ma swojego konika. Tyle w nawiązaniu do tematu, przechodzę to meritum. Nurtuje mnie jeden kłopot. Otóż jak tylko popada to mam mokro w kroku. Sprawa jest od kąd pamietam. Więc raczej wieku i klopotów z prostatą bym w to nie mieszał. Mimo różnych moturów i ubrań problem jest. Membrany klejone, luźno wiszące, nawet jazda w kondonie nie pomaga. Prędzej czy później jest mokro. Czy to nie jest woda spływające z ubrania na siedzenie? Siedząc na niej przeciskam ją przez ciuchy ? Widziałem kiedyś kolesia,który miał wydziergany taki taksówkarski pledzik z drewnianych koralików obciagnięty na siedzeniu. Co myslicie o tej metodzie? A może są inne. Od mokrych gaci gorsze są tylko mokre buty - obu nie lubie. Pomóżcie radą.
![]() |
#88 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Mi spodnie na goretexie nigdy nie puściły wody w tym miejscu
![]() Ale poprzednie, nie goretex, puszczały właśnie tylko w tym miejscu, i potem szło w dół po nogawach. Krok to czesto pierwsze miejscie w ktorym psuje się membrana ![]() Generalnie kondon na dół lub pampers może.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Panowie, wiem że ojro nie jest tanie ale nie chce 3 kanapy od mariomoto.
Może zrobimy zamowinie na Jungbluta..? http://translate.google.pl/translate...hp&sl=de&tl=pl Franz, stara wyga pisze że sa lepsze od hujatecha i tańsze dwa razy !! Ostatnio edytowane przez rambo : 07.03.2009 o 12:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 35 min 10 s
|
![]()
A robią do RD 03?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kanapy Zet Johny`ego - Motokanapy | Zet Johny | Motokanapy | 1051 | 27.02.2025 22:13 |
Wypełnienie kanapy | Wojak | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 2 | 19.03.2010 09:41 |