![]() |
![]()
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#151 |
Kiedyś R.T70
![]() Zarejestrowany: May 2014
Miasto: Częstochowa
Motocykl: Była RD04
Przebieg: 120000+
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 5 dni 7 godz 52 min 52 s
|
![]()
Wypiję z Tobą tą setkę i więcej Tanku!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
Miasto: Warszawa
Motocykl: jeżdze BMW
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 dzień 1 godz 46 min 43 s
|
![]()
Śledzę tą dyskusję i powiem szczerze, że największym sukcesem Hądy jest sam fakt wprowadzenia na rynek "nowej Królowej". W końcu jest możliwość wymiany swoich motków na nowsze modele, ale IMO ten motocykl nie zbliży się nawet do legendy prawdziwej Królowej (stąd wcześniej w " ").
Nowa Afri powinna ważyć o 30 kg mniej, mieć pojemność max 800 i silnik V, ale to jedynie moja opinia. A tak powstał INNY I NOWY MOTOCYKL, co ma tyle wspólnego z Królową co cukier z buraka z cukrem z trzciny ... jedno i drugie słodkie |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2014
Miasto: Gdynia
Motocykl: RD07
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 36 min 30 s
|
![]()
no tak,zazdrosc gory hondy nad bmw
![]() |
#154 |
|
![]()
A czego tu zazdrościć? Jesteś z zarządu Hądy, masz z tego jakieś zyski czy tylko tak sobie piszesz? Jeździłeś nową Królową? Czy tylko sobie nabijasz ilość postów? POzdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2014
Miasto: Gdynia
Motocykl: RD07
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 36 min 30 s
|
![]()
Tak myslalem gul skacze goscia co maja bmw,prawda jest taka ze honda moze i czekala dosyc,ale teraz,bmw moze tylko zazdroscic i sie uczyc
![]() |
#156 |
|
![]()
Ha ha ha ... czego tu zazdrościć? Ja mam zajebisty motocykl więc nie muszę. Ty kupisz sobie ją czy co? Motocykl jest piękny, ale ciężki. Po cholera ta pogoń za pojemnością
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Zgierz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: duży :)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 6 godz 45 min 51 s
|
![]()
GS über alles!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Tank : 06.12.2015 o 08:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 22 min 3 s
|
![]() Cytat:
i żeby nie było wcale dziada nie lubię! ale jak wyżej mało pali, mało waży (228kg z kardanem i fabrycznym wydechem ![]() a co lubię w nowej AT? motocykl ma klimat!, że chce się wyciągnąć z garażu i pojeździć nie jest idealna bo i po co, jakieś wyzwania myszą być ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: Kraków
Motocykl: CRF1000D
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 15 godz 39 min 44 s
|
![]()
Marek70 ma rację. To przecież kompletnie inny motocykl. Zbliżone malowanie i nazwa "Africa twin" to tylko chwyt marketingowy obliczony na zagranie na sentymencie, jak widać skuteczny
![]() Ja mam nadzieję, że to będzie super moto do podróżowania po Europie bez oglądania się na jakość dróg, w takiej roli mam zamiar ją wykorzystywać bo zakupu już dokonałem :P Zadziałała też trochę przekora, bo "wszyscy" mają BMW ![]() Na przymiotnik "legendarny" ten motocykl musi sobie dopiero zasłużyć. W tej chwili to mniej więcej tak, jakby ktoś współcześnie żyjący o nazwisku Sobieski puszył się, że jego przodek rozgromił Turków samemu nie mając jeszcze żadnych osiągnięć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
No właśnie mylicie się moi drodzy. Bo nowa faktycznie wygląda inaczej, konstrukcyjnie i wizualnie, ale wystarczy usiąść za sterami i jest się w domu
![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dlaczego lubię KTM-a | puszek | KTM | 4121 | 27.10.2024 20:14 |
Dlaczego lubię BMW, KTMa, Triumpha | Orzep | Inne - dyskusja ogólna | 125 | 23.08.2013 21:28 |