![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#131 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 21 godz 29 min 38 s
|
![]()
Super było - Ja niestety musiałem wczoraj opóścić po angielsku Wasze najzacniejsze towarzystwo
![]() ![]() Ps. Z uwagi na szkodliwy dla kory mózgowej charakter działania alkoholu zwracam się z prośbą do szczęśliwego znalazcy butów OXTAR /kolor czarny z chyba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
Dołączam się do textów Pawła- serdeczne dzięki dla Wasilczuków i spółki za Agro Disco- ja już w domu, suszę tyłek przy kominku...a co do butów Jasia- on ich nie zgubił, tylko zapomniał zabrać z szafy domku nr 23....dałem je ekipie z Przeworska /mazy/- , a poza tym Jasio już wie, dzwonił do mnie...no, takie fakty też maja miejsce....czasami :
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Miasto: Wawa
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 6 godz 41 min 50 s
|
![]()
Wielkie podziękowania dla Wasilczuka , Grażynki i całej ekipy z Podlasia , impreza była SUPER
![]() ![]() ![]() Spławiku kadarka kadarką ale ten miejscowy napitek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
:O
Miasto: warszawa
Motocykl: RD07
Przebieg: 38000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 dni 21 godz 22 min 44 s
|
![]()
przyłączam się do podziękowań za włożony trud oraz morze cierpliwości
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Miasto: Ostrołęka
Motocykl: RD07a
![]() Online: 3 godz 44 min 39 s
|
![]()
Już w domu
![]() ![]() Fajnie było znów was wszystkich widzieć ![]() ![]() firefighter80 & Cicha pazdrlawiaju
![]() |
#136 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 8 godz 30 min 40 s
|
![]()
Mało zdjęć!!!!!!!!!!
![]() |
#137 |
Miasto: Kozienice
Motocykl: EXC 200
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 godz 10 min 16 s
|
![]()
no i dom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Klanol mamy twoj worek-podaj adres na ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
XII.2004
Miasto: Łódź
Motocykl: CRF 1100
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 23 godz 22 min 47 s
|
![]()
Grupa Uć dojechała, co prawda na mokro, ale szczęśliwie.
Impreza Super Wielkie podziękowania dla Wasyla i całej grupy z Podlasia. Miło było znowu Was zobaczyć.
![]() |
#139 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 11 godz 44 min 18 s
|
![]()
największe podziękowania należą się Wam wszystkim bo to Wy tworzycie ten klimat.
ja wszystko zawdzięczam mojej kochanej żonie. bez niej bym skisł z tym wszystkim. ogromne podziękowania dla Szymona, Dara, Huberta i reszty za współorganizację. Organizacja tej imprezy to był dla nas zaszczyt. jesteśmy zjebani ale szczęśliwi ![]() pomimo spraw organizacyjnych na głowie bawiłem się przezajebiście ![]() znaleziono tel kom ale już wiemy co i jak z nim. butów szukaliśmy ale jak widzę już się wyjaśniło. znaleźliśmy buty rozmiar 45 HI- TEC (czyżby kogoś z nich wyrwało?) panie które teraz sprzątają ten cały grunwald mają do mnie namiar więc jak coś znajdą to napiszę. jeżeli ktoś wziął przez przypadek kluczyk od domku proszę o odesłanie. p.s. wódko pozwól żyć