![]() |
![]()
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
![]() |
#1 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Hej. Poszukuje tras motocyklowych lub rowerowych po Polsce. Najchętniej takich własnej produkcji z informacją co zwiedzać. Może macie po poprzednich zlotach lub z własnych doświadczeń. Do pracy potrzebuję zaliczeniowej.
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2013
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: zJAWA 350 TS
![]() Online: 5 miesiące 4 dni 2 godz 24 min 58 s
|
![]()
Przewodnik BFG, przewodnik Skoda 4x4 - gotowce na offa z atrakcjami turystycznymi - wersje elektroniczne do wygooglania.
Dopisane: Podaj mi maila na PW to prześlę Ci po anglikańsku trasę po PL, która przygotowałem w zeszłym roku dla jednego pacjenta z advrider.com
"Logowanie się na forum jest jak wchodzenie do knajpy za rogiem - zawsze te same mordy przy barze, barman rzuci drwiną a kiblu trochę śmierdzi... Jednak się przychodzi." by Matjas Nie piję alkoholu skażonego....akcyzą. Ostatnio edytowane przez wilq.bb : 20.04.2016 o 17:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
W Beskidzie Niski jest sporo ciekawych szlaków, ten architektury drewnianej chyba bardziej znany, na trasie cerkwie, wysiedlone za akcji wisła wioski Łemków, stare cmentarze ruiny i te odrestaurowywane. Pewnie są gdzieś w necie gotowce, ja tam jeżdżę swoimi ścieżkami. Jak byś był tym rejonem zainteresowany, zapraszam na przejażdżkę.
![]() |
#5 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
Mój adres: jorgesu[małpa]me.com - do dyspozycji również jak czegoś potrzebujecie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Trasy motocyklowe po Karelii | Groda | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 27.02.2014 15:04 |