|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
17.05.2016, 12:06 | #11 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 3 godz 8 min 21 s
|
Dodam od siebie że należy właśnie jechać jak najwcześniej pierwszym tramwajem wodnym , bo wtedy ma się szansę zobaczyć jak miasto budzi się do życia , dostawa towaru, odbiór śmieci itp. Małe uliczki z dala od głównego nurtu też mają swój urok. My spaliśmy swego czasu u franciszkanów , tylko tam jest zasada spania niekoedukacyjnego. Niestety obawiam się też że ilość takich co chcą do tego pierwszego tramwaju z biegiem lat rośnie. Osobiście jak zobaczyłem kolejkę do katedry na placu św Marka to odpuściłem, ale szwagier był z tych co to musiał i jego rodzinka też. Wieczorem jak zdał relację to wcale nie żałowałem . Podejrzewam że było podobnie jak w zeszłym roku zdecydowaliśmy się zobaczyć muzeum Watykańskie i w zasadzie tam nie było miejsca na refleksję , bo tłum ludzi ciągnął do przodu i nie było zbyt dużo opcji aby stanąć z boku. W ich wypadku było jeszcze ciemno i pilnujący nie pozwalali na wchodzenie w boczne nawy tylko popędzali avanti, avanti .
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
23.05.2016, 22:55 | #12 |
trampkarz emeryt
|
Poncki ma rację! W Wenecji warto odejść od głównych szlaków i zwyczajnie zbłądzić - wtedy ma ona najwięcej uroku.
Dwa lata temu trampkiem byłem - bardzo polecam Ca' Berton Village. Do super plazy bylo 100m, do punta sabbioni 3km, podjeżdżaliśmy i zostawialiśmy trampka. Ca Berton to taki camping z bungalowami - trafiliśmy w super cenie ale to była końcówka kwietnia. Teraz też zwiedzamy Włochy motocyklowo ale Wenecję odpuściliśmy. Pozdrawiam Zimny |
23.05.2016, 23:37 | #13 |
Miasta najładniejsze są nocą..tak baby gadają a jak do tego butelkę wina weźmiesz za pazuche to będzie bajka. Byłem tam kilka lat temu Afryczka z moją ładniejsza Połówka, zaparkowanem na pętli, szybki striptiz, dwa wina w plecak i szwedanie się od imprezy do imprezy. Jakoś przed świtem Afryczka myk myk za centrum w kszoki i po paru h snu dalej na S
Udanego wypadu!
25.05.2016, 17:18 | #15 |
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
Online: 2 miesiące 5 dni 6 godz 25 min 37 s
|
Jeszcze raz dziękuję dzisiaj wyjeżdżam,pozdrowienia dla integrujących się na Ukrainie do zobaczenia następnym razem
|
26.05.2016, 00:01 | #16 | |
Miasto: Lubaczów
Motocykl: RD07A, XR 400
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 9 godz 3 s
|
Cytat:
Szerokości.