![]() |
![]()
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#91 | |
![]() |
![]() Cytat:
Kształt nie jest skomplikowany, łatwo da się wyrzeźbić. Gęstość pianki jest do sprawdzenia. dostępne są pianki od 40 - 200 kg/m3 (werson robi na 110 kg/m3). Materiał - jest tego troche. Chyba że Jungbluth stosuje gel pad i memory foam, ale wtedy nie byłby dwa razy tańszy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Może to nie problem, ale:
Werson robi fotele po 15cm wyskości z wnękami na kałurze ![]() Mariomoto jest jakie jest. Większość się przekonała. Generalnie nie jestem tapicerem. Moge samodzielnie kran(baterie) zmienić w domu, ale są rzeczy który inni zrobią na bank lepiej ode mnie ![]() Jestem w stanie zapłacić te 150Eu i sie nie dłubać, bo we stolycy czasu wolnego niet ![]() PS: jestem za pianką 100kg/m3. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Złocieniec
Motocykl: 2xRD07
![]() Online: 3 tygodni 17 godz 32 min 14 s
|
![]()
Mnie też Jungbluth przekonał tylko jakoś nie znalazłem silnej woli żeby zorganizować to przerobienie u nich.Jak coś to jestem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Czekajcie, bo ja najbystrzejszy nie jestem. Trzeba wysłać swoją na przeróbke..?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Katowice, Sosnowiec, Душанбе
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 10 godz 40 min 52 s
|
![]()
Michoo, jak tam Twoje wrażenia po prawie dwóch miesiącach wysiadywania nowej kanapy w garażu;-) polecasz Mariomoto, czy może masz juz jakies uwagi? Ciekaw jestem, czy z nowym rokiem nastąpila poprawa (jesli wogole musiala) w wykonaniu kanap z rybnika?
![]() |
#96 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Złocieniec
Motocykl: 2xRD07
![]() Online: 3 tygodni 17 godz 32 min 14 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
![]() |
![]() Cytat:
Jak tylko dam rade ruszam i zrelacjonuje wrażenia..
![]() |
![]() |
#98 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Wodzisław Sląski
Przebieg: 55000
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 1 godz 44 min 13 s
|
![]()
Mieszkam niedaleko Rybnika, więc interesuje mnie, czy kanapa, o której pisałeś w ub. roku sprawdziła się oraz proszę o namiar na gościa, który je przerabia.Pozdro-Jack.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Motocykl: RD07
![]() Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
![]() Online: 7 godz 18 min 19 s
|
![]()
Dzisiaj odebrałem swoją kanapę. Robiona dość długo, bo 3 przymiarki były. Pierwsza, mimo dokładnych tłumaczeń, była a la Podosek (z baaardzo wysokim tyłem) i zupełnie mi nie pasowała (dokładnie mojej pasażerce). Finalnie cztery rzeczy były do poprawki:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kanapy Zet Johny`ego - Motokanapy | Zet Johny | Motokanapy | 1051 | 27.02.2025 22:13 |
Wypełnienie kanapy | Wojak | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 2 | 19.03.2010 09:41 |