![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 12 godz 16 min 41 s
|
![]()
Z tego co pamiętam to kwestia dopisywania zer wynika nie z chęci oszustwa tylko taką przyjętą formę mają
Pamiętam, że jak mi w sklepie zaśpiewała za jakieś drobne zakupy 260 to wyjąłem grube banknoty a pani wydała mi do 26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2015
Miasto: wAw/ Sokołów Podl.
Motocykl: TransAlp XL650
![]() Online: 3 dni 14 godz 38 min 39 s
|
![]()
No i pięknie
![]() ![]() Kurde byłem w podobny rejonach i jednak dużo asfaltami trzaskałem ![]() Mógłbyś napisać jak jechaliście? Jakaś mapa z trackiem, albo track, no cokolwiek ![]() Jakie dzienne przeloty? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Tarnowskie Góry
Motocykl: TT800XC 2011
Przebieg: 147000
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 13 godz 6 min 57 s
|
![]()
Super relacja, fajnie się czyta
![]() W sam raz na marcowe czekanie na słońce ![]() Mi się w Rumunii ani razu nie udało kupić porządnej kiełbachy ![]() Zresztą na Bałkanach też. Same jakieś pomielone parówki co się nie chcą upiec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
![]()
Cenna uwaga SIMON, wybieram sie tam w tym roku i juz zapisalem: zabrac zapas kielbasy z Polski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Sulejówek
Motocykl: Fiddle
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 4 dni 3 godz 2 min 14 s
|
![]()
my grzaliśmy konserwy na ognisku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 dni 15 godz 17 min 33 s
|
![]()
My też! Fasola z mięsem jest taka jedna, wielkości dużej szklanki/kubka - a w środku tyle mięsa, że byłem w szoku
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa! ![]() ////////////////////////// Wstajemy. Na tamten czas było to jedno z ładniejszych miejsc, w których przyszło mi się obudzić ![]() ![]() ![]() ![]() Dokładnie on, deszcz ![]() ![]() Nie mamy za dużo zdjęć, w deszczu to słabo a i morale już ledwo ledwo pod koniec ![]() ![]() Mokre miałem wszystko. O ile u panny można to odebrać za plus, o tyle ja nie czułem się najlepiej ![]() ![]() ![]() No i fotki! Tutaj spotkał nas deszcz. Dosłownie 30 minut później płynął tu już mały strumyk ![]() I tak 4h. Nie widać tutaj tego, ale było całkiem stromo.. PiotrAS to tam wiecznie uśmiechnięty ![]() Tu chyba Leszek próbował pokazać pion i poziom ![]() Szybka narada: Pensjun? dobra namówiłeś mnie. Tylko Gs wyglądał naturalnie przed hotelem ;p ![]() ![]() Szybko obczailiśmy, że wszystkie pokoje na piętrze są otwarte i mają suszarki 8-) Wszystko nam wyschło! Na piętrze było też pomieszczenie chyba pralni, a w środku suszarka. Tłumnie się zgromadziliśmy przy tym cudzie techniki, żeby dziękować przodkom za te dary ![]() Głupio tak też na łóżku. Bez namiotu jakoś nieswojo.. Nie mów dwa razy, już my o Ciebie zadbamy ![]() Jako bonus filmik z tego zamieszania ![]() https://www.youtube.com/watch?v=jkRNHZMIL40
Kraina pyrą płynąca KTM 990 adwenczurklab.pl Ostatnio edytowane przez szafura : 25.03.2017 o 02:09 Powód: dodałem dodatkową treść |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 40 s
|
![]()
filmik nie bangla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: podwrocławskie zadupie
Motocykl: '12 LC4 690 Enduro R
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 21 godz 32 min 45 s
|
![]()
Kurde, w końcu tam pojadę! Fajna relacja!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 dni 15 godz 17 min 33 s
|
![]()
dodałem link, coś chyba nie umiem podlinkowac filmu. Może ktoś poratuje - tymczasem z liku powinno iść git
![]()
![]() |
#30 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Września
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 5 godz 58 min 31 s
|
![]()
Szafa ja Cię poratuje
Teraz powinno być oki. Pozdro PiotrAs
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rumunia lajtowo 9-17 lipiec 2016 - ktoś ma ochotę? | spider2you | Umawianie i propozycje wyjazdów | 29 | 09.06.2017 09:23 |
Rumunia i coś więcej... do znudzenia [wrzesień 2016] | ozeh | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 04.09.2016 20:16 |
Rumunia 2016 | Małyy | Umawianie i propozycje wyjazdów | 26 | 12.08.2016 22:20 |