![]() |
![]()
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
![]() |
![]()
Wpadaj do Żołyni do szynszyll garaz sie pochwalic jak sie jezdzi - daleko nie masz a boczne drogi miedzy naszymi domami sa wyjatkowo malownicze. Wbij traske na bilgoraj - lezajsk i wio spacerowo-patrolowo
![]() No i widzimy sie za kilka dni pakowac XTZ...
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Chełm
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 14 min 23 s
|
![]()
Wpadnę, wpadnę...
Pierwsze testy drogowe zaliczone. Moto z innej bajki niż poprzedni Transalp. Micha się cieszy.... Jeszcze raz dzięki Szynszyl ![]()
![]() |
#33 |
![]() |
![]()
no przesiadles sie bracie z micry 1.0 do maximy 3.0 V6
![]() pytales o 600-ki fazer, cbf. to aktualne? to chyba nie dla Majo. za kilka dni przyjedzie kilkadziesiat nowych moturow - moze cos sie znajdzie. a poza tym Majo juz znalazl ![]() tu masz serwisowke: https://megawrzuta.pl/download/173e0...737f882b1.html pasek pisza inspekcja co 100 tys, wymiana co 150 tys
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 13.05.2017 o 10:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
![]()
Muszę tym polatać aby się przekonać. Na razie po XRR nie widzę dla siebie motocykla. Miałem dwie RD03 i wolałbym coś z mocniejszym wypierdem.
![]() |
#35 |
![]() |
![]()
yo
wczoraj przyjechal kolejny kibel. stan jak zwykle tragiczny. tanio niestety nie bedzie. kto ciekawy prosze pisac lub dzwonic. https://youtu.be/YzkaBIi2dHg
![]() |
#37 |
![]() |
![]()
Ja nie wiem. Dla mnie to inna planeta. Niech madrzy sie wypowiedza
![]() Ten watek to wynik zartu majacego na celu wkurwic Matjasa ![]() W zyciu nie tyle ze nie prowadzilem ST 1100 co nawet na niej nie siedzialem ![]() ![]() Za boga nie wiem jak sie prowadzi GL1800, GTL1600 czy inne Electry. Prowadzilem fjr1300 i haye ale tak do 130 bo sie balem dalej. Nie moje motory to mialem stresa.
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 19.05.2017 o 00:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: WKZ/LRY
Motocykl: XL/XR350,KLE650,XJR1200.
Przebieg: 50+
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 17 godz 2 min 0
|
![]()
Pytam bo V4 mi się kojarzy z trudnym drogim serwisem. In line 4 już lepiej a osiągi podobne. Chyba że rider lubi ten dźwięk. Te ST to dziś takie paździochy jak FJ. Pytam bez złośliwości w czym V4 1100 może być lepsze od FJ1200 za 4kz.
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 16 godz 8 min 52 s
|
![]()
Kristof przed Fjr1300 się nie ma czym obronić. Dla fascynata marki tylko skrzydłem na zbiorniku. Te motocykle dzieli przepaść. Zwrotność,hamowanie,łatwość przekładania z zakrętu w zakręt czy nawet taka dynamika to w porównaniu tych dwóch motocykl zupełnie inne ligi (dekady projektów nie oszukasz).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |
![]()
mysle, ze zasadniej byloby porownywac fjr1300 do st1300. nie znam sie jak pisalem na tym segmencie zupelnie ale fjr wydaje mi sie motocyklem o nieco bardziej sportowym zacieciu. cos jak zzr1300. st to taki autobusik - wygrywa pewnie solidnoscia wykonania i trwaloscia bo sporo tego widac w sluzbach mundurowych na swiecie od usa po japonie.
z lat 90 fj1200 tez ma chyba nieco bardziej sportowy charakter. honda od dawna lubuje sie w kibelkach. zaczeli od GL, ktore potem wszyscy kopiowali, mieli smieszne PC800 ( podobno bardzo trwaly i wdzieczny motocykl), potem wypuscili Deauville, ktore nie mialo na rynku odpowiednika. jako jedyna japonska firma nadal kontynuuje projekt GL - reszta odpuscila ten segment. bmw dobrze wyczulo to zapotrzebowanie i od lat seria RT trzesie rynkiem
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 19.05.2017 o 11:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprawa po klepki Czałczescu, czyli Rumunia, czyli jak ty się dziecko nie boisz?! | zaczekaj | Trochę dalej | 151 | 07.06.2015 20:33 |