![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#81 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: OOL-OPOLSKIE
Motocykl: RD07
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 5 godz 9 min 58 s
|
![]()
I po raz kolejny wielkie dzięki i mój głęboki ukłon dla Organizatorów, za zorganizowanie mi 48h w tak doborowym towarzystwie i atmosferze
![]() ![]() Pozdrowionka dla wszystkich Zamkowych "Tszodowników" iii.. -do zobaczenia znowu!.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DSC06788-1.jpg DSC06802.jpg DSC06800.jpg DSC06834.jpg DSC06854-1.jpg Poezja śpiewana Jochena.. ![]() ![]() ![]() DSC06865.jpg
![]() |
#82 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Dzięki wszystkim, którzy przyjechali i zechcieli spędzić z nami czas na zamku. Parę poglądowych fotek:
1.jpg Zamczysko 2.jpg Powoli pojawiają się maszyny.. 3.jpg Radek i Barbara to dobrana para.. ![]() 4.jpg Poloneza czas zacząć.. 5.jpg Cysterski kompleks w Krzeszowie 6.jpg Gonzik frasobliwy 7.jpg Wymiana pokoleniowa...nowe idzie.. 8.jpg Mauro paparazzo 9.jpg Klasztor w mglistej dolinie (Krzeszów) 10.jpg Fire in the sky
![]() |
#83 |
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]()
Ja z kolei chcę przeprosić za wyjście na gbura - brak mojego ogarnięcia, zmęczenie i rozładowany telefon spowodowały że zobaczyłem się z niektórymi z was jedynie w przelocie, na "cześć, cześć" i bez dania szansy na dłuższe pogadanie w sobotni wieczór. Zostałem super miło powitany przez dwuosobowy, niemiecko-polski komitet powitalny zaraz po przyjeździe w piątek późnym wieczorem, zanim jeszcze zsiadłem ze swojego pojazdu, a dalej sprawy potoczyły się tak, a nie inaczej. Więcej w sumie pogadałem z ludźmi zza granicy niż z wami. No i jakoś tak głupio mi do tej pory. Postaram się zachować lepiej przy kolejnej okazji: Tukan za chwilę, będę prawdopodobnie od środy na miejscu, a potem pewnie dopiero wrzesień i Biała.
W ramach Iziego zrobiłem własną, przedłużoną trasę asfaltową tak jak wcześniej planowałem. W dzień w którym część z was taplała się w błotach na trasie konkursowej, a inni śmigali po okolicznych asfaltach, poleciałem w stronę naszej południowej granicy i tam spotkałem kilka osób które momentalnie skojarzyły mnie ze zlotu. Czyżby mój motocykl był jakiś nietypowy? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 15 godz 59 min 16 s
|
![]()
Powolniak
TY i tak masz w ryło! ! Skumałeś się się z niemcami(sprzedawczyku) a z nami z Łodzi nie chcesz się spotkać. CIAŁ |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]() Cytat:
Wątek na ten temat będę kontynuował już na łódzkiej grupie żeby tu bardziej nie zaśmiecać.
Konto zamknięte na stałe. Ostatnio edytowane przez Neo : 16.05.2017 o 19:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Wrocław
Motocykl: AT - nisz nisz.
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 5 godz 51 min 59 s
|
![]()
No Jochen od tej strony nie znałem Cię! Fotki pierwyj sort!
A w temacie. Poznałem wiele nowych ludzi i spotkałem starych znajomych. W skutek czego musiałem skorzystać z pomocy Mauro (Dzięx jeszcze raz Brachu!) w niedzielnym transporcie do domu. Powiedzmy sobie szczerze to ludzie tworzą klimat tego zlotu. Sami się sobą nakręcamy. To był mój czwarty i na ludziach się nie zawiodłem po raz kolejny. Piękna mieszanka osobowości. Jesteście po prostu zajebiści! Do zobaczenia za rok! Pozdro.
![]() |
#87 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Ponownie Kotlina Kłodzka :D
Motocykl: RD07 mit VW parts :D
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 15 godz 9 min 23 s
|
![]()
MAURO - dzięki za taśmę, lusterko w stanie nie zmienionym dotrwało do domu.
Mallory - zaproszenie na polatankę w okolicach Paczkowa nadal aktualne - daj znać. Całej reszcie bardzo dziękuje za mile spędzony czas i jak zawsze szerokie spektrum tematów do pogaduchy.
![]() |
#88 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2014
Miasto: Zielona Góra
Przebieg: 64500
![]() Online: 4 dni 20 godz 21 min 21 s
|
![]()
Kurz już z butów opadł i aż strach pomyśleć, że to już zaraz tydzień minie od tak wspaniałego spotkania. Jak zwykle było świetnie i ja też osiągnąłem to po co pojechałem. Oczywiście sam wyjazd, zabawa na zlocie to jedno, ale ludzie, z którymi się to robi to rzecz najważniejsza. Tak jak zamierzałem, trochą tych ludzi z Forum poznałem i zapamiętałem. Uścisk dłoni, wspólne piwo ( i nie tylko piwo
![]() Czadowy początek DSC05416.jpg Z Basią i Kwintalem bardzo lubię się spotkać, pogadać i napić się z nimi ich przednich nalewek. DSC05420.jpg Klimat wieczoru. DSC05422.jpg Uwielbiam te schody ![]() DSC05424.jpg Drużyna prawie w całości - ktoś musi robić zdjęcia. DSC05427.jpg Szczęśliwa Afryka i szczęśliwy właściciel. Tak jest wtedy gdy oboje jesteśmy lekko przybrudzeni. ![]() DSC05435.jpg Trasa. Coś jest w tym ujęciu. DSC05437.jpg Po walce. DSC05448.jpg Miejsce szczęśliwych ludzi. DSC05453.jpg DSC05454.jpg Obie prelekcje były dla mnie wyjątkowe. Pokazywały człowieka i jego zmagania, a nie zawsze się wszystko udaje. Zdjęcie poniżej jest z drugiej prelekcji - nie wiem jak opisać swoje emocje, ale w słowach "nie wiem" jest wszystko. DSC05465.jpg Piwo i nie tylko piwo..... DSC05469.jpg Nie chciało nam się wracać do domu. DSC05472.jpg DSC05475.jpg DSC05479.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() |
![]()
Ja już swój filmik złożyłem - byle jak, ale jest... czasu na lepszy nie ma...
https://vimeo.com/218615621
Kiedy jest najciemniej, wtedy błyska znów nadzieja. Tolkien. Ostatnio edytowane przez 7Greg : 23.05.2017 o 16:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2014
Miasto: Zielona Góra
Przebieg: 64500
![]() Online: 4 dni 20 godz 21 min 21 s
|
![]()
No nie bądź taki skromny. Ładnie to poskładałeś. Z klimatem - brawo, mi się podoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Enduro Pohulanka 29.04.2017 - 01.05.2017 | wojtekm72 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 28.05.2017 22:49 |