![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#101 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 12 godz 16 min 41 s
|
![]()
Kazmir, polecam: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Dowcip
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Łódź
Motocykl: Czym popadnie
![]() Online: 4 tygodni 19 godz 37 min 27 s
|
![]()
Chyba zostałem nieco źle zrozumiany, więc spieszę z wyjaśnieniem. Nie jestem bananem sypiającym wyłącznie w Bristolu i zarabiającym 30 tysięcy miesięcznie (jeszcze). W swojej wypowiedzi nie miałem na myśli mitycznego luksusu w stylu BMW (mitycznego, bo nie wiem jak on wygląda, nie byłem na ich zlocie) z kilkugwiazdkowym hotelem + spa i Tajkami wachlującymi spocone czoła gości. Uważam, że idealnym rozwiązaniem byłby domek, w którym jest ciepło, jest ciepła woda pod prychem i nie muszę prać po powrocie wszystkiego co miałem ze sobą ponieważ jest przesiąknięte wonią wilgoci i grzyba. To chyba nie są wygórowane wymagania i jak mniemam jest ośrodek, który jest w stanie je zapewnić. Pytanie czy przyjmie zlot motocyklistów jak wspominał Stopa. Oczywiście nie ulega wątpliwości, że wspomniany zlot ma swój klimat i i tak na niego przyjadę, ale ten klimat tworzą ludzie, dzięki którym przymykam oko na wspomniane niedogodności. A co do niszczenia mienia, to udowodniono, że jeśli znajdujemy się w ładnym i zadbanym otoczeniu, to nikomu nie przychodzi do głowy go niszczyć, a przynajmniej procentowo jest mniej ludzi, którzy to robią. Natomiast zamieszkiwanie wśród slumsów powoduje zwiększoną chęć kopnięcia w śmietnik lub namalowania kutasa na ścianie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2012
Miasto: Toruń
Motocykl: LC8 SuperEnduro
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 16 godz 38 min 31 s
|
![]()
Ja dobrze wspominam bungalowy w Białej taki survival pod dachem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Piastów pod Warszawą
Motocykl: Nie mam już AT
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 9 godz 37 min 35 s
|
![]()
A mnie w Białej, mysza Prince Polo zjadła. Dramat...
No dobra, watek ma już 11 stron, a tak naprawdę żadnych konkretów. Wiemy tylko że są tacy którzy chcą delikatnie, z kulturą. Są i tacy co koniecznie chcą coś rozjebać. Są Ci którzy sa nieśmiali, i tacy którzy musza sie opędzać od propozycji wypicia kieliszka. Wniosek jest jeden - każdemu nie dogodzisz. Na szczęście każdy może wybrać to co lubi, i obcować z tymi których lubi. Co do zapoznawania nowych ze starymi - nie wyobrażam sobie żeby na zlocie, gdzie przyjeżdża 400 osób, ktoś miał oprowadzać i poznawać ludzi. Sam pierwszy raz na IZI-m czułem się "nie na miejscu" - do pierwszej szklaneczki wypitej z ATIPAPĄ, pierwszego szluga wyjaranego z Mygosią, czy pierwszych obelg wymienionych z Gruchą. Ale żeby sie spotkac, to trzeba by sie najpierw spotkać....
![]() |
#105 |
Autobanned.
![]() |
![]()
To może konkrety - najpierw deklaracja (np. na 99%), a potem miejsce:
Rozpoczęcie na polanie, bez żadnego luksusu. Lista chętnych:
![]() |
![]() |
#106 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Wyjdźmy od terminu. Majówki już wielu ma zaplanowane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2013
Miasto: Marki
Motocykl: RD04
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 22 godz 51 min 48 s
|
![]()
Przyszły weekend na polanie
![]()
![]() |
#108 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Już jest... Wyrobisko 20 kwietnia. Chyba. Ale trzeba się liczyć z możliwością przepędzenia przez służby mundurowe.
![]() |
#109 |
![]() |
![]()
Tak jest... jeżeli już to najpierw termin... i najwięcej do powiedzenia w tym temacie ma potencjalny organizator..
Kiedy jest najciemniej, wtedy błyska znów nadzieja. Tolkien. Ostatnio edytowane przez Mallory : 08.03.2018 o 15:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Eeee, Biała jest zajebista, nie po to się tam jedzie, żeby w pokoju siedzieć..