![]() |
![]()
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 1090 R
![]() Online: 2 dni 9 godz 28 min 32 s
|
![]()
Jedziemy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: SinCity
Motocykl: już nie AT :( jest TT955i
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 1 dzień 22 godz 19 min 0
|
![]()
Ładnie
![]() 4 foto, Zbycha się tak wystraszyłeś?
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 1090 R
![]() Online: 2 dni 9 godz 28 min 32 s
|
![]()
Jak to Zbychu - ciągle straszy
![]() Byliśmy, wróciliśmy, nowy trak narysowaliśmy ![]() Generalnie ja jestem bardzo zadowolony. Pierwszy raz jechałem ten track ( TET ) a Litwę potraktowałem jako sprawdzian. Trak jest super przygotowany, nie miałem się do czego przyczepić, generalnie szacun dla ludków że stworzyli taką ideę ![]() ![]() ![]() Zatankowałem tam im ten zbiornik TET ![]() Co do samej trasy - ładnie i malowniczo, wymarłe wioski Litewskie, brak ludzi, W dwa i pół dnia przejechaliśmy ten ślad do Birże, będąc po drodze w Trokach, a z powrotem narysowaliśmy kawał nowego śladu o podobnym charakterze ![]() Trasa łatwa do przejechania każdym moto ![]() A pogodę mieliśmy w dechę |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Litwa Łotwa i Estonia | rambo | Przygotowania do wyjazdów | 27 | 31.05.2019 23:19 |
Zlot AT Litwa 9-11.05.2014 | ltd454 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 12 | 25.04.2014 21:33 |
Litwa Łowa_Kuldiga + las Pokaini | marecki999 | Trochę dalej | 0 | 21.02.2014 23:16 |