|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
23.07.2019, 16:39 | #1 |
Krótki wypad - 01/08 - 04/08 - UA/polski TET
Zdaje się, że będę miał te 3 dni wolne, więc mam taki chytry plan, żeby w czwartek po robocie, tak koło 16ej, z namiotem i resztą towaru ruszyć na krótką szwendaczkę po Ua albo zrobić jak najwięcej polskiego TET'a kierując się w stronę Berlina i zaczynając gdzieś na styku Podlasia/Mazur - dolot z wwy ekspresówką za Białystok.
Wiem, czasu mało, ale mam ochotę na odrobinę wódeczki gdzieś na połoninie (jak będą dobre prognozy)/zimne piwko gdzieś na Mazurach/Kaszubach niezależnie od prognoz. Jadę afryką, starą. Mogę potaplać się w błocie, jak i kawałek polecieć ekspresówką. Chętnie bym z kimś połączył siły - szczególnie jadąc na Ua, afryka jednak taka lekka przez cały dzień nie jest |
|
|
|