![]() |
#41 |
![]() |
![]()
Tak, paczki nadane do większości
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
![]()
Dziękuję , dostałem . Jest super .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Dzięki - paczka odebrana.
A oto moja pierwsza recenzja po mówiąc w naszym ojczystym języku: anboksingu. Jakość wykonania super. Wysoka stójka która doskonale dociska stójkę polara - spokojnie w zimie nie będzie przewiewów. Świetnie zaprojektowany przedłużony tył zakrywający nery. W kieszeniach jakieś ściągacze estetycznie schowane - nie wiem do czego. Kurtkę wziąłem dokładnie w tym samym rozmiarze co polar. Miałem obawy, jak to wyjdzie - niesłusznie. Leży super. Zakres ruchu nie skrępowany i nie będzie łopotało jak pocięta plandeka na żuku. Logo ładnie wkomponowane. Kolorystyka -bajka (czarna z czerwonymi wstawkami) ładnie nawiązująca do polara. Duża kieszeń na piersi chowa telefon. Duże kieszenie boczne. Dzięki za produkcję! |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]()
Ktoś by się przyodział i fotki zapodał... Nie wstydzić się fizjonomii, gorsze rzeczy można trafić online
![]()
![]() |
#45 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Paweł, foty masz w pierwszym poście. Jak ci chodzi o fotkę na człowieku żywym to może jutro uda się coś na szybko trzasnąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Zakopane
Motocykl: NAT
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 5 godz 18 min 24 s
|
![]()
Towar pierwsza klasa. Polar był super, ale To To już jest poezja. Macie w planie wypuścić jakis nowy projekt ?
Dziekuje
![]() |
#47 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Mamy 😁. Taki fajny produkt mocno kompaktowalny. Ciepły i lekki. Pertex + Polartec Alpha Direct.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Lublin
Motocykl: ATAS 1000 '18
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 40 min 8 s
|
![]()
Ja swój tez dziś rozpakowałem (doszedł wczoraj ale nie było mnie w robocie).
Wykonanie pierwsza klasa.Bardzo starannie uszyty. Nawet mój teść, krawiec-wirtuoz pochwalił a to już chyba duży komplement. Dopasowanie tez ok. Rękawy trochę za krótkie ale jak chyba jak większość wysokich ludzi na tym forum mam małpie ręce. Pod kurtkę będą ok. Generalnie bardzo udany zakup ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2017
Miasto: Jaworzno
Motocykl: CRF1000l
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 16 godz 59 min 40 s
|
![]()
Wykonanie i jakość pierwsza klasa , niestety klikając zamówienie chyba byłem na innej planecie i przestrzeliłem okienko zamawiając za mały rozmiar . Gdyby ktoś się zdecydował to wymienię rozmiar " L" za Bilety Narodowego Banku Polskiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Baba Jaga Tour 22-24.06.18 - zapisy od 10 lutego. | Emek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 71 | 28.06.2019 16:10 |
Softshell z aliexpress | Onufry22 | Ciuch Afrykańczyka | 17 | 10.01.2018 13:52 |