![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: DW/RP/BHA/WE
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 16 s
|
![]()
Witam!
Zapraszam na weekend 25-26.07 do pobrykania po okolicach Przemyśla (Pogórze Przemyskie). Planowany start w sobotę przedpołudniem. Trasa około 150 km, w tym połowa to lekki off (drogi leśne kamienisto-szutrowe, przejazdy przez brody wodne). Jeśli będzie jednakowoż zapotrzebowanie na utopienie Afryki w rzece czy błocie- miejsce niejedno po drodze się znajdzie. Jeśli weekend będą poprzedzać monsuny i tsunami to będzie więcej asfaltów. Przy okazji dzidowania kilka ciekawostek architektoniczno-przyrodniczych. Należy zabrać dowód osobisty- możliwa kontrola Straży Granicznej. Po powrocie do Przemyśla ostatni element Afrykańskiej Furii czyli wiadomo...alkoholu nie oferuję, ten przywieziony chętnie skosztuję ![]() Dla przyjezdnych- bezpłatnie garaż/miejsce w ogrodzie dla motorów, poddasze dla 3-4 jeźdzców (zabrać należy własny śpiwór, ręcznik itp.)bo materace puchowe (tkane ręcznie przez widoczne na zdjęciu 18-letnie podkarpackie dziewice) są dostępne na miejscu. W razie większej ilości chętnych – kto pierwszy na maila-ten lepszy… W niedzielę rozjazd do domów (ja zostaję), ewentualnie krótsza już dzideczka po okolicach. Jeśli ktoś chce przyjechać w piątek wieczorem- niet problema! Pozdr Wiktor, tel 0602125760
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]()
Kurczaki, chętnie bym wpadł, bo tereny ciekawe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 22 godz 43 min 27 s
|
![]()
Borunin wstępnie bym się pisał nie wiem czy młody będzie miał ochotę ale ja na pewno wale na kreche na pogórze bo to dawno było już w planach Na 80% to walniemy na lekkich bo szkoda afryci i xlv męczyć w takim terenie i po drodze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Hej,
dzisiaj lecimy ze Śmigaczem ustalić ostateczną trasę, jak wrócę do postaram się wkleić link z quikmaps Pozdr
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Wróciliśmy traski nie znaliśmy ale ale ale gdybyśmy wiedzieli co nas czeka
![]() tobyśmy tam ni pojechali.Kopystańka (541m npm.)zdobyta zdjęcia załączy Buronin. Ja nie mam siły pisać browar i spanie. Może jeszcze zeskrobię błoto z siebie. Dobrze ,że byliśmy w dwóch bo jeden to by pewnie nie wrócił stamtąd. Pozdrowienia dla buronina i do następnego off. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
![]() Online: 3 miesiące 3 dni 14 godz 30 min 4 s
|
![]()
Kurde brzmi super. Gdyby nie wesele kumpla to chętnie bym się zjawił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jutro rano wrzucęfoty
![]() |
#8 |
|
![]()
No tak, granice off-u dla Afryki zostały jak dla mnie wczoraj wyznaczone...
TKC sie sprawdza w terenie ale juz w błocie nie jest takie magiczne. Widoki z Kopystanki były warte tego hardcoru na czerwonym szlaku i litrów potu ale następym razem pojedziemy szutrami ![]() Dołączam kilka fotek, sorry ze niektóre niewyraźne Dzięki jeszcze raz Robert! (ale masz kondyche)
![]() |
#9 |
|
![]()
Końcówka
![]() |
#10 |
taaak, świeży- od listopada 2004...