|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
07.04.2020, 11:08 | #21 | |
Tomaj
|
Cytat:
Mimo kwarantanny mój dział mechaniczny ma teraz sporo roboty podczas przestoju firmy, więc z czasem trochę gorzej. Tak jak pisałem - czekam cały czas za jedną Afrą aby to porównać, no a ten stuk jest przez innych w ogóle nie słyszalny, nie zauważalny no ale przyznaje ....jestem trochę ,,zboczony'' w takich tematach |
|
15.04.2020, 14:02 | #22 |
Tomaj
|
No i w końcu mogłem porównać z inną Afryką - jest dokładnie to samo (kolega w ogóle nie zwrócił na to uwagi i zdziwił się jak ja to znalazłem). Reasumując, nie ruszam tego, chociażby dlatego, że zobaczenie z samej ciekawości wiąże się z założeniem nowych uszczelniaczy, których nie będę na siłę kupował. Wrócę do tematu późną jesienią lub w okresie zimowym....
|
|
|