![]() |
#341 |
![]() |
![]()
Po lasach musieli się chować bo ja tam nic nie widziałem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
malarz
![]() |
![]()
No słyszałem jak ktoś pałował w nocy i myślałem, że się "tylko" zakopuje, ale dźwięk się przemieszczał
![]() Rano przy rozmowie (sorki, nie pamiętam z kim ![]() ![]() Dobrze, że wpier***ił w drzewo, a nie komuś w namiot.
![]() |
#343 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 40 s
|
![]()
Jak czytam o takich akcjach na roznych zlotach to sobie myślę, że dobrze, ze jestem na FAT, bo tu nie ma idiotow. Proszę, nie psujcie tego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
![]() |
![]()
Już wysyłam, dziękuje!
Mirko, nie demonizuj, proszę - nie byłeś przy tej przygodzie, nie widziałeś, nie komentujesz..? Ypsi i dla innych zainteresowanych i zastanawiających się czy bezpieczeństwo jest na pierwszym miejscu na zlocie - nikt nie zapierdalał tą 3ką po polu namiotowym. Rundka na końcu pola. Wyszło jak wyszło. Skucha, w mojej ocenie, jest taka, że nie poznałem ksywki "kierowcy" i do dzisiaj nie odezwał się do mnie w tej sprawie - tylko dlatego napisałem ten post - niech będzie mu głupio. Świętych gorąco pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 40 s
|
![]()
Tommi, jazda po pijaku...naprawdę myslisz, ze trzeba przy tym być, żeby komentować
![]() Sorry, ale będę reagował na takie wyczyny, bo ktoś musi. Dobra zabawa po pijaku jest bardzo ok, sam jestem do niej pierwszy ale NIGDY nie zaakceptuje jazdy po pijaku, nawet tej w wykonaniu kolegów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
![]() |
![]()
Mirko, nie tłumacząc się dalej, napiszę po prostu tak: masz rację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Myślę że zdeponowanie kluczyków właścicielom na czas balangi byłoby słusznym i prostym rozwiązaniem...
|
![]() |
![]() |
#348 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: CIECHANÓW
Motocykl: RD07a
Przebieg: 63000
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 22 godz 22 min 10 s
|
![]()
nabrU , myślę że brak podstawy prawnej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Rakiet, to powinien być dobrowolny depozyt 😉
|
![]() |
![]() |
#350 |
![]() |
![]()
a tam... bo pijecie jak dzieci.
trza pić tak, żeby na motoncyk nie dało się wsionś ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT Biały Brzeg 2019 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 455 | 28.07.2020 15:19 |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 13:49 |
Stałe Międzynarodowe Spotkanie FAT - Biała 2017 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 530 | 20.06.2018 08:33 |