![]() |
![]()
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Hehehe...
![]() ![]() Emek - jak zaczynałem rozeznania, nie wiedziałem jak sytuacja wygląda. Jak pisałem kilkanaście lat jeździłem w ciuchach jednej marki i nie zgłębiałem tematu w ogóle. Pomyślałem że zanim pójdę po kolejny komplet do tego samego sklepu, podpytam. Kurtka od BMW z pewnością jest bardzo dobra lub świetna, jakości tych ciuchów chyba nikt nie kwestionuje. W końcu sama kurtała za 3-4 tys musi robić robotę ![]() Co to pytania o to po co mi membrana - jeździłeś przy 15 stopniach w kurtce bez membrany tzn w samej wierzchniej? Bo ja jakoś tego nie lubię a żadnych termoaktywnych bluz itp nie stosuję, tylko t-shirt zwykły. Membrana ma mi załatwić temat wiatru, chłodu i lekkiego raczej, przelotnego deszczu. I tak było dotychczas. Jak miałbym jechać w ścianę deszczu i wierzyć (tzn być pewnym) że nic nie przemięknie to musiałbym być zapewne ubrany w cenie Trampka 600 PD06 ![]() Jak mówiłem, mało wymagający jestem i może tu jest problem ![]() Podsumowując - człowiek zakłada wątek aby utwierdzić się w słuszności wyboru a tu się chłopy zaraz odezwą i..... https://youtu.be/w6QN3EHSjVs ![]() ![]() Poważniej - dzięki za wszelkie opinie (dobre i złe) i kubeł zimnej wody (sic!). Jak zacznę używać, podzielę się wrażeniami, plusy i minusy. Dzieju pytał o wyloty z tyłu rękawów, nie, nie ma - ale i nie widziałem takich w innych ciuchach. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ogrzewacz turystyczny | GregoryS | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 2 | 07.12.2021 21:31 |
Szpej turystyczny do roweru | Babel | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 39 | 01.04.2016 00:42 |
Kombinezon tekstylny Course | Kubaandcom | Ciuch Afrykańczyka | 3 | 30.03.2015 13:25 |