![]() |
#11 |
![]() |
![]()
ta jes!!!
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: psary
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 8 godz 10 min 0
|
![]()
Nawet bardzo fajna jest ta Bułgaria
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Kraków
![]() Online: 1 tydzień 2 godz 6 min 18 s
|
![]()
Super jest też że autostardy i mosty w tym na dunaju są tam bezpłatne dla motocyklistów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
Pany,
"wzionem" szpadel i odkopuję ten temat. Od ostatniego wpisu minęły prawie trzy lata. Był ktoś w międzyczasie w Bułgarii poza wybrzeżem? Możecie polecić ciekawe miejscówki? Interesuje mnie przede wszystkim południowozachodnia strona czyli wszystko na południe od autostrady Sofia-Płowdiw. Trasy na dużego GS z pasażerką, szutrówki jak najbardziej. Relację Louisa z Rodopów znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
Trasa do jeziora zaporowego Kalin, można wjechać na ponad 2500. Dróżka mocno kręta i w górnych partiach luźne kamienie, więc przypuszczam że z pasażerką nie będzie wygodnie, ale według mnie warto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() |
![]()
dziękuję. W międzyczasie też to znalazłem.
Ogólnie biję się w piersi, bo zdziadziałem i zamiast najpierw poszukać to zadałem pytanie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 19 godz 25 min 41 s
|
![]()
W 2024 roku byłem dwa razy . W kwietniu i lipcu ,za pierwszym razem małym KTM a później dużym Gs z plecakiem . Mam kilka miejsc gdzie można dojechać dużym z pasażerem i będzie naprawdę ciekawie 😁😁😉 jak znajdę chwilę to Ci podrzucę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Mała Polska
Motocykl: RD07a
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 21 godz 27 min 23 s
|
![]()
No pięknie tam. Wybieram się w tamten rejon w tym.sezonie. Jakbyś mógł podzielić się Brzeszczot tymi miejcami to byłoby pieknie.
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
Brzeszczot,
dzięki. Zdjęcia petarda. Czekamy zatem na więcej info. "Mam kilka miejsc gdzie można dojechać dużym z pasażerem i będzie naprawdę ciekawie 😁😁😉" Musze tylko brać poprawkę, ze Ty z małżonką na pokładzie objechałeś pętlę Teth. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: B..wała
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 16 godz 49 min 25 s
|
![]()
Bułgaria ciekawa jest
![]() Tutaj znajoma twarz oprowadza po swoim kraju ![]() Nie mogę namierzyć lecz jeszcze na XT660 robił relację. Na T700 wykręcił +100kkm ![]() Ostatnio edytowane przez Boldun : Wczoraj o 12:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TET Bułgaria 2022 | mikelos | Trochę dalej | 9 | 29.05.2022 01:11 |
Bułgaria | Zograf24 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 04.07.2013 22:39 |
Bułgaria, Grecja, Turcja | Zograf24 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 20 | 23.06.2013 21:29 |
Rumunia Bułgaria | krystek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 17.08.2010 20:07 |