![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#201 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Legnica
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 2 dni 22 godz 3 min 50 s
|
![]()
Byly jeszcze filmiki z offa... mozna je gdzies obejrzeć?
![]() |
#202 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Okuninka latom, a Biala Podlaska zimom.
Motocykl: R1100GS
Przebieg: :dupa:
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 4 dni 10 godz 20 min 7 s
|
![]()
Sie manko Wsiem!
...spoznione, przepraszam, ale zaraz jak tylko wyspalem sie chwile po naszej imprezie, to musialem zaraz zasowac na Wasiliewska impreze... Dzieki z calego serca: Chomikom za to co Wszystkie wiedza za co... + calej Reszcie za to co Oni wiedza za co + ponadto: Bajraszowi, Slawkowi, i Germancowi za logistyke + Ferdkowi za transport i Hubertowi za towarzystwo (co prawda wolalbym jechac motocyklem ale: Ferdek nie mogl ze znanych powodow , a Hubus pogody sie bajal...) ![]() Allle gitarra bylla i jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje!!! Za blety gram. i ort. serdecznie przepraszam - ale, nie w formie jeszcze jestem - bo impreza Wasieliwska wskazujaca byla.... Na gazie! Wasz Much. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Tarczyn/Wawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 dni 1 godz 32 min 18 s
|
![]() Cytat:
![]() Dzięki wszystkim org i nie org. Zdjęć nie mam bo nie robiłem z braku "pewnej" ręki ... Gregu ale telefon to masz ZA...... ![]() To była ostatnia moja impreza na moto bez moto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zakończenie sezonu 2009 ? | chomik | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 109 | 12.10.2009 03:23 |
zakończenie sezonu | ablos78 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 14 | 18.09.2009 01:02 |