![]() |
![]()
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Fazik coś w tym musi być
![]()
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
Ja tam wiem, że koniec nastapi w 2029.
Takie info znalazłem niedawno w pierwszej części terminatora. Maszyny zawładną swiatem ![]() Już od dawna nasz zus sprawdza na fejs zbuczku czy na L4 nie byliśmy na wakacjach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
![]() |
![]() Cytat:
Na forum jest przecież tak wielu zwolenników tego nowego pod różnymi postaciami , są tym zachwyceni, to na co liczysz ? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
Wszystko prawda niestety i to w sposób jaki się nam jeszcze nie śnił.
No ale póki co - skupmy się na wypatrywaniu wiosny. Wiosna ma w dupie AI.
![]() |
#15 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Ja to bym liczył na to żeby forum było dla jego użytkowników a nie anonimów i szpiegów a jego zawartość była dostępna wyłącznie po zalogowaniu. Bo to taka sala ludowa w której spotykają się znajomi i nie chcą żeby ich rozmowy były podsłuchiwane.
![]() |
#16 |
Administrator
![]() |
![]()
Dawno to mówiłem że dostęp do forum tylko po zalogowaniu.
Ale czy ktoś słucha?
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Może zrobić ankietę czy tam głosowanie, że czytasz tylko po zalogowaniu i wizycie w przywitalni ?
![]() |
#18 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 35 min 47 s
|
![]()
Nikomu to nie przeszkadza jak widac, że cały świat może czytać nasze , w wielu przypadkach osobiste wypociny.
![]() |
#19 |
Administrator
![]() |
![]()
Wystarczy poszukać i wiadomo kto czym jeździ , gdzie mieszka , co ma w domu i czy warto się włamywać , kiedy jedzie w trasę i nikogo nie będzie , bywało że ktoś nawet pisał jaki alarm ma w domu łącznie z tym że ma inteligentny dom do którego łatwo się wchodzi, .....i cała masa prywatnych spraw.
To ta pogoń za uzewnętrznianiem swojego życia często za bardzo.
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
Albo żeby komuś się włamać na łódkę albo mewy przeczytają gdzie zrobić zrzut masowy
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czarnogóra | Adagiio | Przygotowania do wyjazdów | 26 | 21.06.2022 12:12 |
Do BiH, Czarnogora i Albania 25.06 - 7 dni | krytek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 34 | 25.05.2017 10:55 |
Czarnogóra we dwoje. | PszemekADV | Przygotowania do wyjazdów | 31 | 13.05.2016 09:13 |
Czarnogóra 2007 | rafalkefir | Trochę dalej | 12 | 23.11.2010 21:23 |
Czarnogóra - nowicjusz :)p | David | Przygotowania do wyjazdów | 7 | 16.09.2010 16:41 |