![]() |
![]()
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#201 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Opole
Motocykl: CRF1100
Przebieg: ???
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 12 godz 32 min 47 s
|
![]()
No to ustawiam się w kolejce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
znany pijak
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: 3-City
Motocykl: RD 07/WR 400/ZX9R/HD FatBoy
Przebieg: 110000
![]() Online: 2 dni 2 godz 8 min 47 s
|
![]()
Henry, dzięki raz jeszcze! Wymyśliłem sobie półmat i właśnie to dostałem. Gmole zamontowane i nawet już opite, żeby się nie rozeschły, no i jestem pod wrażeniem. Po raz pierwszy w życiu (a kilka lat na karku mam) montowałem akcesorium i nie musiałem niczego podpiłować, podszlifować, czy dogiąć (plastikowa kratka się nie liczy). Szacun, przemyślana i dopracowana konstrukcja, fajnie wyglądają, ważą 2x tyle co gówniane givi, które nie dość, że wymagały rzeźby i metaloplastyki przy montażu, to potem jeszcze gięły się od samego patrzenia.
No i w sumie dobrze się stało, bo jak już wlazłem do garażu (Kochanie, tylko pójdę przymierzyć, czy rurki pasują, bo muszę coś koledze odpisać) to jeszcze wydech sobie zmieniłem i machnąłem ogólny serwis przedsezonowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
![]() |
![]()
Tomek, bardzo dziękuję za miłe słowa, to miód na moje serce, a kilka latek na karku również mam.
Cieszę się, że jesteś zadowolony, bo w sumie to jest najważniejsze. No i żeby dobrze chroniły Twoje moto i Ciebie, a najlepiej, żeby były tylko ozdobą Twojej Afryczki. Pozdrawiam i zawsze szczęśliwych powrotów Życzę |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Re: Gmole Ostrego Africa Twin RD07 | Pabin | Gadżety / wyposażenie | 14 | 17.10.2019 22:53 |