|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
Wczoraj, 22:32 | #1571 | |
Miasto: PNT
Motocykl: CRF1000, MT-01, WSK
Przebieg: Rośnie
Online: 5 miesiące 21 godz 20 min 49 s
|
Cytat:
|
|
Wczoraj, 22:57 | #1572 | |
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 11 godz 25 min 41 s
|
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
|
Dzisiaj, 03:27 | #1573 |
Miasto: Słocina
Online: 2 miesiące 3 tygodni 17 godz 59 min 35 s
|
Od ponad 15 lat używam na co dzień Ledlensera na 3 akumulatorki AAA. Najtańsza wersja czołówki tej firmy jaka wtedy była dostępna. Ma zooma - bardzo przydatna funkcja.
Niezniszczalna. Bardzo dobra jakość. Świeci bardzo długo i wystarczająco jasno. Moda na na super mocne światełka to IMO głupota. Można bardzo łatwo uszkodzić sobie albo komuś wzrok. Niedawno mój syn też kupił najtańszego Ledlensera. Ma kilka ulepszeń w stosunku do mojego staruszka.
Dzisiaj, 06:30 | #1574 |
Administrator
|
Ale tu nie chodzi o to żeby tylko mieć ma być najmocniej , najdalej , drogo żeby błysnąć że się ma
Używam od dawna jakiejś zwyczajnej , dla wielu za słabej , bez firmowej , brak prysznica i podgrzewania głowy....normalnie wstyd w towarzystwie się ujawniać do tego kosztowała dawno temu 30zł No tak gumka już się nieco rozciągnęła , to se skrócę. Całe szczęście że nie muszę mieć cuda na głowie
Dzisiaj, 07:45 | #1575 |
Po kilku petzlach kilku Decathlonach przed jesienią kupiłem mactronica na jeden paluch 18650 z zewnętrznym zasobnikiem z tyłu głowy. W komplecie był kabel przedłużacz i można ogniwo nosić pod kurtką na mrozie - bardzo zajebiste.
Sama lampka świeci bardzo dobrze i mega wydajnie - deklarowany czas działania na 1 trybie 80h. Tryby są trzy plus 60s boost. No cóż - muszę powiedzieć że nie wiedziałem co to dobra czołówka do tej pory a jestem typowym cebulakiem czasami warto jednak wydać parę monet więcej ale nie była to fortuna i tak - lampka kosztowała coś koło 160pln
Dzisiaj, 08:12 | #1576 |
Miasto: Gorzów wlkp
Motocykl: RD04
Online: 4 tygodni 10 godz 28 min 44 s
|
Również polecam mactronica, mam od lekko 15lat. I dodatkowo to polski producent.
https://mactronic.pl/kategoria-produ...owe-i-na-helm/ |
Dzisiaj, 08:27 | #1577 |
VIZO RC żeby już było kompletnie.
Dzisiaj, 09:19 | #1578 | |
Miasto: PNT
Motocykl: CRF1000, MT-01, WSK
Przebieg: Rośnie
Online: 5 miesiące 21 godz 20 min 49 s
|
Cytat:
Nie chodzi też o to żeby jedno życie spędzić jak asceta i odmówić sobie niektórych współczesnych produktów ułatwiających funkcjonowanie. |
|
Dzisiaj, 09:39 | #1579 |
Ależ Dzieju dobrze pisze, mam 10letnią czołówkę z biedronki za 10zł na trzy paluszki, świeci fantastycznie ale ja zapominam o bateriach a przy okazji kobieta chciała zrobić prezent. Każdy ma swoje priorytety, nie każdy jeździ Afrą itd.
Dzisiaj, 09:47 | #1580 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Cytat:
Strona www: http://www.mactronic.pl Adres e-mail: biuro@mactronic.pl Podstawowe produkty: lampki rowerowe, latarki czołowe, taktyczne i patrolowe, lampki kempingowe, szperacze, oświetlenie sygnalizacyjne Główna siedziba firmy: ul. Stargardzka 4, 54-156 Wrocław Lokalizacja produkcji: Hongkong, Chiny |
|