Wczoraj, 18:22 | #21 |
Miasto: Opolskie
Motocykl: XR 600
Online: 2 tygodni 3 dni 5 godz 21 min 39 s
|
https://youtu.be/n9-xryZMVCg?si=E3kcuyu12qt9yj8w he he tu kolega fortepianem przejechał cały rajd z prawie łysa opona z przodu co świadczy o dzielności debilki no i umiejętnościach kumpla.😀
Dzisiaj, 08:27 | #22 | ||
Administrator
|
Cytat:
Bym był zajarany to nie wiem ale po prostu poznałem mocno niedocenianego sprzęta który robi robotę mimo że może nie wygląda w przeciwieństwie do tych "wyglądających" kosztujących majątek i coś tam lepiej robiących. Cytat:
Różnice są ale zależy do czego kto potrzebuje. Klockowatość ponad 300kg jest i nic tego nie zmieni chociaż europy dobrze jeżdżą. --------- Zawsze można powiedzieć że są lepsze tylko co tak naprawdę oznacza to lepsze , czy to samo dla każdego? Jeden zwróci uwagę na wagę, jak ciągle podnosi to wiadomo. Drugi na wygodę i masę gadżetów , inny na poręczność codzienną i do wszystkiego , ktoś tam potrzebuje 150KM mimo że nie bardzo jest gdzie to użyć a głównie używa programów jazdy oraz wspomagaczy elektronicznych by się nie zabić a jeszcze ktoś woli bezawaryjność/bezproblemowość i tzw nudę z którą zawsze pojedzie i wróci i nie musi mieć nadmiaru mocy wagi czy samopoczucia z powodu znaczka /napisu na zbiorniku. Z tego powodu produkuje się tyle rodzajów i modeli motocykli by każdy coś sobie dla siebie znalazł. Tylko w związku z powyższym po co kupować "komputerowy" motocykl z wielką mocą i kastrować go elektroniką chwaląc się ile to ma KM i ile pojedzie. Już wiem , na taki motocykl ktoś siądzie pierwszy raz w życiu i już się staje zawodnikiem i o to teraz chodzi , takich mamy motocyklistów. Tematu nie napisałem by stawiać Devilkę na jakimś podium bo na tym podium można postawić dziesiątki motocykli a każdego z innego powodu ale po to by ktoś szukający lub zastanawiający mógł coś wstępnie o niej wiedzieć oraz by podzielić się swoimi wrażeniami. A wiadomo że pierwsze wrażenia sporo mówią zwłaszcza porównując do innych motocykli którymi się jechało czy jeździło. Czy komuś się to przyda czy nie wpływu nie mam.
AT03 Ostatnio edytowane przez Dzieju : Dzisiaj o 09:09 |
||