![]() |
![]()
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
![]() |
![]()
Tradycyjnie maj w Pirenejach jest OK. Noce trochę jeszcze chłodne ale dni są spoko. Sam jestem ciekaw jak w tym roku pogoda sie ułoży, bo te zmiany klimatyczne zaburzają zanane nam schematy pogodowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
![]()
Trolik, podrózniku hard core, jeśli byłeś w okolicach El Chorro, to grasowałeś po moich terenach. Tam właśnie miałem gaj oliwny (który właśnie sprzedaje) zaraz koło Alory. Mam nadzieję że zaliczyłeś Caminito del Ray, bo to jest mega zjawisko geologiczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 3 dni 20 godz 53 min 17 s
|
![]()
Znaczy się w pobliżu tego parkingu
![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 100K+
![]() Online: 4 tygodni 13 godz 41 min 6 s
|
![]() Cytat:
Pewnie wybiore sie tam na wspin jeszcze, ale raczej listopad/grudzień. pozdrawiam trolik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czy na początku września ktoś planuje jakies wyjazdy | buzka11 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 23.08.2021 11:33 |
Ktoś pomyka w tym roku do Murmańska? | olecki79 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 11.05.2015 15:33 |
Rajd Pałuk dla endurowców ect...jeśli ktoś z bliska zapraszam! | Kwachu | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 13.11.2009 23:21 |