![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
![]() |
#61 |
![]() |
![]()
Stopa przecie nad Bałtykiem można palić ognisko, kiełbaski piec i spać przy szumie fal . ciał
![]() Ja to zrobił ale skąd drewno miałem to nie powiem ![]()
![]() |
#62 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 6 godz 50 min 54 s
|
![]()
Meloniku
Ok, ale On chce zobaczyć coś innego i ja wyczuwam że jest spragniony ciepła z racji miejsca zamieszkania. Dlatego Bałkany wszyscy polecają bo blisko, ciekawie i ciepło. Sam przyznasz że tam czasem jazda kończyła się u kogoś na podwórku bo dalej drogi nie było, a atmosfera u gospodarzy przyjazna z winkiem. Życzmy mu przygody i spotkań na trasie takich jak ja miałem zjezdzajac się z dwóch kierunków spotkałem NASZEGO Garwoliniaka w Durmitorze przypadkowo. Ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 5 dni 9 godz 55 min 12 s
|
![]()
Jak bogi pozwolą to mamy zamiar szarpać szarplaninę i okolice nawet na kilka dni, nawet gdybym miał zostawiać motocykl aby go odwiedzić za kilka dni. W planie też Bułgaria i Serbia no i zabranie pamiątek zostawionych w Macedonii.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() |
![]()
A w Pirenejach Ty był ....? Kosztowna wycieczka, ale moim zdaniem warto raz w życiu tam się pokazać. Mix wszystkiego: super trasy, góry, rzeki, doliny, dobre żarcie ... plus zabytki do zwiedzania. Polecam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 5 dni 9 godz 55 min 12 s
|
![]()
Jeżeli to do mnie? To my byli, ale autem i zabrakło czasu na motocykl ale jest plan, nawet już go gdzieś częściowo ujawniałem (Calpe).Jako część tego planu jest plan zjechania motocyklem do Ciebie i go tam porzucić, jeżeli to nie będzie nazbyt kosztowne. Dopiero pracujemy na emeryturę
![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() |
![]()
Legancko! Ładny!
Helmut ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pomoc w diagnozie - brak zapłonu na niskich obrotach/brak reakcji na regulację śrubą mieszanki | Wasyl91 | Uklad paliwowy i wydechowy | 4 | 14.04.2023 16:00 |
Problem z Garminem Zumo-pomóżcie | Ronin78 | Hardware | 9 | 19.06.2020 21:15 |
Pomóżcie wybrać Buzer | Baza | Ciuch Afrykańczyka | 49 | 11.03.2018 20:33 |