![]() |
|
Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja Wszystko co tyczy się głównego wyświetlacza, oprogramowania motocykla, nawigacji i podobnych |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
![]() |
#21 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
![]()
to moja wybrakowana.
chyba ze ta kombinacja jest z innego modelu albo starszego. Obecnie w instrukcji wszystko ma sie obsługiwać z aplikacji Ta kombinacja jest w instrukcji bold, pro, działa przez przypadek też w edge |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 77000
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 1 godz 26 min 41 s
|
![]() Cytat:
Problem polega na tym, że jest potrzebne jedno i drugie. Ja np ..jeżdżę na zmianę dwoma motocyklami. Jeden z tych motocykli nie ma BT i bajerów. Przesiadając się z jednego moto na inny trzeba było by ciągle parować i zapominać intercom w telefonie. To jest lipa po całości. Stajesz się niewolnikiem ciągłego klikania i walki z połączeniem Kask/Telefon/Motocykl. To samo z tym kabelkiem. Mamy 2025 gdzie od 20 lat "bezprzewodowośc" rozwinęła się bardzo.. a Honda stosuje kabel USB.. który ciągle rozłącza android auto. Narzekają wszyscy... zawsze coś , a to kabel a to brak dźwięku a to sraczka a to urok. Po co komu ten stres? Jest to rozwiązanie niedopracowane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
![]()
Nie musisz zapominać połączenia. Wystarczy rozłączyć konkretne i też działa. Na prawdę nie wiem co u was jest nie tak . Jak jeździłem po kablu to wszystko działało. Czasem nie zastartował android auto ale wtedy z menu motocykla je wyłączałem i włączałem i było ok. Kilkoma kliknięciami. Teraz ma bezprzewodowo i ok. Właśnie wróciłem z krótkiej przejażdżki i kilka razy wyłączałem moto. Zawsze wracało połączenie.
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#25 |
![]()
Dziwne, może zależy to również od telefonu, u mniej jak już sparuje z "Honda MOTO", to nawet po wciśnięciu "anuluj powiązanie" telefon nie może ponownie sparować się bezpośrednio z Cardo (packtalk Bold). Wygląda to tak jakby samo Cardo odrzucało połączenie przez BT.
Wtedy ponownie wciskam parowanie w Cardo telefon wyszuka i połączy, ale zapominane jest połączenie z motocyklem wiec od nowa parowanie. Irytuje mnie to niesamowicie - albo może już się staje wykluczony cyfrowo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mikrofon interkomu nie działa po podpięciu telefonu do AT 1100 | mateuszf | Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja | 12 | 23.03.2022 19:47 |
kask i parowanie szyby | SARACEN | Kaski | 13 | 17.03.2012 08:26 |