![]() |
![]()
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#42 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: UK prawie pakistan :-)
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 7 godz 47 min 23 s
|
![]()
witam
to jako bywały rzuc moze jeszcze kilka przykladowych cen -akomodejszyn (znaczy sie namiot) -pasza -piwo |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 7 godz 6 min 40 s
|
![]()
Niestety udało mi się zapamiętać prawie wyłącznie atmosferę i koncert Bobana i Marka.
![]() ![]() Serbki ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez KOKOS : 15.01.2010 o 19:26 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
eeehh
![]() http://picasaweb.google.com/tszoda666/Srbija# guca 2007 Niedi Ja i Srbija ![]() PS: Jelen kosta 100 dinara (1euro=90dinarów) Pół litra rakiji z beczki 350 dinarów ![]() Ostatnio edytowane przez rambo : 14.01.2010 o 18:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Człowieku Ty masz gdzieś na pikasie fotę takiej dziewęcji że ja pokochałem Bałkany
![]() ![]()
![]() |
#46 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Jelena Scepanović. Manekenka. Wrzuć se w google
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
![]()
Poncki w tym roku tam byliście
![]() ![]() Spotkałem w Guczy jakiś gości na moto z Polski ale nie chcieli się ze mną zintegrować i rozbić się na "kempingu" na którym byłem bo stwierdzili że bez garażu to oni nie chcą ![]() He he widzę że nie tylko mnie Gucza powaliła. Pewnego dnia z gościem, który ma ksywę Mercedes tak się nawaliliśmy że ja nie mogłem trafić spowrotem na kemping .. nie pamiętam drogi powrotnej ale mam jakieś przebłyski ze stacji benzynowej. Ostatecznie obudziłem się w swoim namiocie ale z rozwalonym kolanem i podartymi spodniami ![]() ![]() A oto słynny Mercedes: Jeśli chodzi o nocleg to polecam "kemping" u pewnego gościa na działce "rekraacyjnej". Działka jest oddalona kilkaset metrów od głównej sceny więc niedaleko. Są dwa prysznice z beczek, trzy sławojki czyli drewniane kibelki, budynek gospodarczy z zadaszeniem gdzie można sobie robić jedzenie. Jest też lodówka, butle gazowe z palnikami, grill ![]() ![]() Cena też jest przystępna bo chyba za namiot 2-obowy gość inkasuje 10 EUR za dobę (czyli 5 EUR za osobę) . Ja zapłaciłem trochę więcej bo sam spałem w jednym namiocie. Z tego co pamiętam chyba 40 EUR za tydzień. Właściciel jest bardzo przyjemny i z rzadka się pojawia na swoim "kempingu" ![]() Tak wygląda wspaniały kemping ![]() Więcej fotek tutaj : http://picasaweb.google.pl/hubert.ka...zarnogora_2009 Ehhh ta Gucza ![]() ![]() Vidimo se u Guči he he
![]() |
#48 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 7 godz 6 min 40 s
|
![]()
W przyszłym roku będzie jubileuszowa GUCA - ponoć 50 -ta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
![]()
Tak i ma trwać chyba 10 dni
![]()
![]() |
#50 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 12 godz 26 min 16 s
|
![]() Cytat:
![]() Guca nie jest najlepszym miejscam dla ludzi, którzy nie lubią się integrować ![]() Ja byłem z 3 znajomymi i 2 koleżankami. Niestety nie na moto. Jechaliśmy stopem bo zatęskniłem za starymi dobrymi czasami ![]() A jeśli chodzi o ceny to konkretów nie pamiętam ale czuć, że taniej niż w Polsce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Guca 2012 ? | Pirania | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 31.07.2012 10:36 |
season closing meeting, Hungary, 2009.10.23-2009.10.25. | Brasil | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 30 | 11.11.2009 21:52 |
Africa Twin meeting in Hungary, 2009.09.04. - 2009.09.06. | Brasil | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 26 | 11.11.2009 21:48 |