![]() |
#91 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: cudne manowce
Motocykl: cb 250
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 10 godz 26 min 22 s
|
![]()
Wygląda na to, że też się pojawię...jeśli jakaś koszulka jeszcze się ostała to ja też chętnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: W-wa
Motocykl: BMW F 650 GS Dakar
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 10 min 30 s
|
![]()
Haj Lejdiski,
Super było was spotkać. Zabawa w Białej była przednia. ![]() Obiecuję że następnym razem wybiorę się z wami na Off-a i popluskam trochę w błotku. ![]() Wielki szacun za wasz zapał i determinację ![]() Całuję gorąco ekipę z 3Miasta i dziękuję za piasek! Stoi obok dyplomu z Pucka
"cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę" Ostatnio edytowane przez Ashanti : 03.10.2010 o 20:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
![]()
Już za Wami tęsknię! Na rozpoczęcie planuję prezenty "hand made", bo Was kocham!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]()
No właśnie... tutaj się tak słodko zrobiło a ja w jakimś męskim dziale, gacie z klapą przymierzam... fujjjjj... wracam na dział damski
![]() Po pierwsze... Azja, wyglądasz mega seksownie na swoim Ryszardzie... oby to się okazał Ryszard Lwie serce i oby się Tobą opiekował jak swoją ukochaną kobietą ![]() Po drugie... Azja... wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej wiosny... urodziny są jednak fajne...oznaczają że kolejną wiosnę moglismy przeżyć ![]() Po trzecie... Laski, dziękuję Wam za cudowną atmosferę, jesteście debeściary, odważne jak Lwy i kochane jak małe kotki... uwielbiam się z Wami spotykać ![]() ![]() ![]() ![]() Po czwarte... Dr. Ginekolog, który chciał wyglądać jak jedna z naszych aby się wtopić w tłum (zupełnie nie wiem dlaczego) niech odda mi do ch..ja wafla moją piękną białą koszulkę Lejdiski... każdy dzień zwłoki to odsetki karne, które mogą się zakończyć kręceniem w...orka ![]() ![]() Po piąte... też Was kocham ![]() A Jola ma ładnego synka... szkoda, że nie jest trochę starszy... ![]() Ściskam Was baby moje kochane... Maćka |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
covax
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Podlaska wioska
Motocykl: MZ ETZ 250 i coś jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 13 godz 58 min 56 s
|
![]()
I ja dziękuję! Zabawa była przednia!! Szczególnie wielkie dzięki za koszulki i piasek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: cudne manowce
Motocykl: cb 250
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 10 godz 26 min 22 s
|
![]()
Hej Lejdiski, miło było zobaczyć Was w akcji. Wielki szacun dla błotnych panienek.
![]() ![]() ![]() PS Nie mam pojęcia czemu boli mnie szyja, przecież grzeczny był ze mnie plecaczek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
Drogie Lejdisy, impreza była w dechę, a niedzielny offik cudny
![]() Mam nadzieję, na szybką powtórkę! Maćka, dzięki ![]() Buzi, buzi ![]() lejdisy.jpg Ostatnio edytowane przez Azja : 04.10.2010 o 21:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
![]() Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
Lejdisy!!!!!
miałam tyle napisane, ale się skasowało, więc będzie krótko!!!! Białe Lejdisy, Lejdisy w Białej, Lejdis Coalition było meggaa było pozytywnie, było energetycznie, było śmiesznie, wesoło, no i OfFowO!!! cudnie, że mogłyśmy się spotkać ponownie z wcześniej już nam zapoznamym kwidzyńskim zestawem, poznać roześmiane buziole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzoooooo cieszy, że tak wiele dziewczyn przyjechało nawet bez moto, żeby się po prostu poznać, pogadać, naładować akumulatory, wymienić swoje doświadczenia, poznać kogoś kto w ich mieście też śmiga w różowej spódnicy ![]() ![]() ![]() Lejdisy wielkie brawa za inicjatywę, odwagę i wielkie chęci!!! ![]() ![]() ![]() do zobaaaa jak najszybciej!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
ech, Megi, Ty Wariatko Ukochana!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję też całemu Gangowi Szalonych Domin - bo pewnie knuł tu cały kolektyw ![]() ![]() ![]() W koszulce prężyłam się dumnie w ostatni weekend (bo to i prestiż, i powab, i urok osobisty rośnie ![]() ![]() dzięki! IMG_3512.jpg IMG_3516a.JPG
![]() |
#100 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
![]() Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
http://www.madmotogirls.com/forum/vi...8&start=15#top
mało błota na tym Bemowie, ale można by im nawieść ![]() |
![]() |
![]() |