![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#101 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: RLU
Motocykl: RD04
Przebieg: niski;)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 15 godz 29 min 53 s
|
![]()
Ja również, jak uda się czwórkę poskładać to będę. Tam i z powrotem i silnik będę miał dotarty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 12 godz 6 min 25 s
|
![]()
A można prosić o dokładną lokalizację, bo chciałbym sobie trasę zaplanować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Moderator
![]() |
![]()
Znając Twoje trasy to już trzeba wyjeżdżać, aby być na czas
![]() Ja już myślałem, że będzie pretekst, aby olej wymienić i przegląd zrobić w Afryce.. Niestety dla mnie termin z dupy... Może w piątek na chwilę zajrzę, bo żal ominąć taką imprezę. Koniecznie musimy ustalić cykliczne spotkania. Z młodym zaczynamy w tym roku jeździć to niech się do wie co jest po jeżdżeniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 7 godz 14 min 13 s
|
![]()
Ja też niestety nie dam rady w tym terminie (ważne urodziny) i liczę że impreza się powtórzy . Widząc tak zacne grono, będzie mnie mocno szczypać tu i ówdzie, że nie mogę być.
Ech...
![]() |
#105 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Szikago
Motocykl: Była ST, była DR, była RD03 Rejli. Czas na LC8 Ładwenczer. KTM690R. ATRD07. KTM 950SE
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 12 godz 47 min 24 s
|
![]()
Na obecną chwilę oprócz listy jest też parę osób które się nie wpisały. Także szykuje się trochę towarzystwa
![]() ![]() ![]() Jak finalnie wyjdzie zobaczymy 10 MAJA ![]() Przypomina że jest to impreza wyłącznie dla motocykli AT XRV RD03-07A ![]() A tak przy okazji ![]() Może by tak w miarę możliwości wyciągnąć z szafy jakieś stare ciuchy rejli i zrobimy konkurs na najbardziej oryginalnego "DAKAROWCA" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]() |
![]()
Zróbcie też fajne zdjęcia, to będzie w przyszłorocznym kalendarzu więcej klasycznych modeli ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Moderator
![]() |
![]()
Szkoda, że Rd07 B, C i D zostały pominięte w zaproszeniu.
![]() ![]()
![]() |
#108 |
![]() |
![]()
Wojtek to Twoje wdzianko?
![]() |
#109 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 21 godz 10 min 8 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() |
![]()
To takie coś jeszcze jeździ?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
XRV 650 RD03 ZLOT TURYSTYCZNY (01-03.07.2022r.) | majo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 68 | 06.07.2022 22:42 |