12.07.2014, 12:16 | #111 | |
Cytat:
- laweta i auto, gdzie bezpiecznie zostawić, jakaś polecana miejscówka ? - zębatki w xt, jakie ? Moja dr ma zbliżoną moc i masę więc może jednak trzeba zmienić - noce chłodne w górach, waham się czy nie kupić ciepłego śpiwora, moje superduper one kilo zamrozi mi klejnoty Na jakie temeratury się szykować ? Z góry dziękuję za info
12.07.2014, 12:43 | #112 |
Miasto: Krk-NH
Motocykl: XT 600E stage 2
Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 11 s
|
wiec:
- samochod z przyczepa zostal u zaprzyjaznionej firmy w Belgradzie - zebatki - seria, ale teraz dalbym bardziej terenowe przelozenia. Zbyt wiele kawałkow trasy wymagalo - przy serii- jazdy na jedynce - temperatury - kiedy jedziesz?
Każdy dobry uczynek zostanie ukarany. z wrogami poradzę sobie sam...Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha,
Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca! |
13.07.2014, 18:45 | #113 |
Ruszamy 15-16 sierpnia na dwa tygodnie, chyba powtórzymy waszą trasę tyle że na koniec wpadniemy jeszcze na 2-3 nad morze.
16.07.2014, 01:43 | #114 |
Turysta DualSport
Miasto: Chorzów
Motocykl: KTM 1200 6T
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 2 dni 4 godz 17 min 43 s
|
Zębatkę daj ząb mniejszą z przodu - ekonomicznie i powinno wystarczyć.
Temperatury - wszystko zależy na jakich wysokosciach będziesz spał. Dobrym patentem jest cieniutka puchowa kurteczka (jakieś 300g i ok. 200,- pln w Decathlonie). W ten sposób masz ,,półtora śpiwora'' i nad ranem nie boli przy wychodzeniu zeń. Jak kupisz zbyt ciepły śpiwór, to się będziesz męczył nocami
16.07.2014, 12:24 | #115 |
Miasto: Krk-NH
Motocykl: XT 600E stage 2
Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 11 s
|
Albo wkladka termiczna do spiwora:
http://www.e-gory.pl/index.php/Sprze...w-tropiki.html będę ja testowal w tym roku...
Każdy dobry uczynek zostanie ukarany. z wrogami poradzę sobie sam...Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha,
Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca! |