![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#131 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: depresja Gdańska
Motocykl: XL600V
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 8 godz 52 min 32 s
|
![]()
tiaaa , wskazania prędkościomierza a rzeczywistość , odnosi się to również do przebytej drogi i zużycia paliwa
![]() |
#132 |
![]() |
![]()
From tel: Ja sobie testowałem bo mistrz Szynszyll afre przegladał zimą. .. I robotę zrobił świetną. .. dzięki Jurek::
![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 3 dni 7 godz 46 min 4 s
|
![]()
Zamiast patrzeć na tripa patrz na drogę. Afryka sama da znać jak trzeba na rezerwę, nic jej nie będzie jak na chwilę paliwa braknie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2018
Miasto: Forsand/Jaworzno
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 11 godz 41 min 23 s
|
![]()
Dzień po moim poście odcięło mnie przy 140 podczas wyprzedzania dwóch ciężarówek, na szczęście na ekspresówce.
Już wiem jak to działa, mam natomiast kolejne pytanie. Gdy tankuję motocykl, to nie ważne na jakim kraniku jest ustawiony tak? Zawsze napełni się cały bak, niezależnie czy kranik na rezerwie czy full? |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 5 dni 21 godz 7 min 7 s
|
![]()
Vanik, Ty sobie chłopie jaja robisz.
Jak masz kranik ustawiony w pozycje Rezerwa, to zatankujesz tylko 4,5 litra. Jeśli masz kranik w pozycji On, to tankujesz do pełna. Bacznie przy tankowaniu trzeba uważać na pozycje Kranika. W pozycji Off nie zatankujesz nic... |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2016
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 3 godz 17 min 38 s
|
![]() Cytat:
![]() Nie zapomnij tylko przy tankowaniu przekręcić z rezerwy na normalny - Bo jak zapomnisz to po następnym odcięciu będziesz pchał do stacji ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TTR 600 - zasięg/spalanie | Marcin z Zakopanego | Inne - dyskusja ogólna | 18 | 20.02.2013 16:13 |
Czy używacie jakiegoś dodatku do benzyny który może nie szkodząc zmniejszyć spalanie oleju? | Vooytas | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 9 | 08.06.2010 01:49 |
Czy mniejsze spalanie 7A to moduł ECU i TPS? | wieczny | Uklad paliwowy i wydechowy | 19 | 22.08.2009 00:04 |