![]() |
#151 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]() Cytat:
Spokojnie - na takie zabawy jesteś absolutnie gotowa ![]() ![]() Jeśli natomiast myśli się o "poważnej" jeździe w terenie, to chyba lepiej jest jednak kupić sobie moto i doszkalać się już na własnym sprzęcie - w końcu to na nim będzie się szaleć ![]() Jeśli masz watpliwości - wpadnij w najbliższą niedzielę popatrzeć jak takie pierwsze jazdy wyglądają. Pogadamy sobie w realu ![]() Viorika,dawaj babo! w końcu dzida jest kobietą ![]() a żeby nie bylo tylko spamu - focia z Emilką (bardzo lejdisowska ![]()
Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata ![]() Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być ![]() Ostatnio edytowane przez ucek : 21.07.2009 o 22:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Motocykl: CRF 230, GS650
![]() Online: 12 godz 35 min 53 s
|
![]()
Witajcie!
postanowiłam wyjść z cienia ![]() ![]() ![]() chętnie umieściłabym jakąś stosowną fotę (mam nadzieję że wkrótce będą to 'brudne foty' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 12 godz 42 min 27 s
|
![]()
nad fotami popracujemy wieczorem
![]() ![]() ![]() ![]() w każdym bądź razie sprzęcik wypaśny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Motocykl: CRF 230, GS650
![]() Online: 12 godz 35 min 53 s
|
![]()
że niby ty wiesz jak umieszczać :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Miasto: okolice Łodzi
Motocykl: DR 650
![]() Online: 2 dni 18 godz 27 min 16 s
|
![]()
z miłą chęcią dołącze do Waszego grona, jak mnie przyjmniecie
![]() jakieś doświadczenia z błotem i piachem już mam (nawet śniegiem ![]() również jestem pod wrażeniem waszych wyczynów ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
Hello nowe, brudne Lejdis!!!
![]() ![]() ![]() Serce rośnie, jak się was widzi ![]() Mam nadzieję, że poczucjecie się tu tak komfortowo jak ja i że spotka was równie ciepłe przyjęcie na łono afrykańskiej rodziny (o co akurat jestem spokojna ![]() ania, wiesz, że co się robi 31 grudnia, robi się potem cały rok? ![]() ![]() Pakita, olej Marcina ![]() ![]() I do zobaczenia wkróce ![]() Jolu, czy ja dobrze skumałam, że opchnęłaś sprzęta kuleżance (świetnie - będzie już nauczony dobrej jazdy! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#157 | |
Ciptak Tribe
Motocykl: F650GS
![]() Online: 11 godz 18 min 19 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: Kurczę, chyba trochę późno napisałam, bo dziś już piątek wieczór... Ale tydzień był ciężki i nie wchodziłam na forum ![]() Ostatnio edytowane przez nastia : 25.07.2009 o 00:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Ciptak Tribe
Motocykl: F650GS
![]() Online: 11 godz 18 min 19 s
|
![]()
Do wszystkich kobiet, które zastanawiają się chociaż trochę nad tym, czy zacząć swoją przygodę z enduro, powiem tylko jedno: KOBIETY NA TRAKT... yyy... NA ENDURO
![]() ![]() ![]() ![]() Ja chwilowo muszę się wstrzymać z grzebaniem się w ziemi z racji innych wydatków, ale Wam polecam jeśli tylko możecie ![]() Ostatnio edytowane przez nastia : 15.02.2010 o 15:36 Powód: 10. punkt regulaminu prawdopodobnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Miasto: okolice Łodzi
Motocykl: DR 650
![]() Online: 2 dni 18 godz 27 min 16 s
|
![]()
W takimrazie ja po pracy ubieram się w moje piękne ubranko i wsiadam na mniej piękne Enduro i jakę na podbój TRAKTÓW i pól ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kobiety, jak tam wasze hamulce? | jagna | Lejdis | 71 | 21.02.2023 14:46 |
Co nas kobiety napędza... | jagna | Lejdis | 48 | 28.06.2016 18:52 |