![]() |
#161 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo było miło było was poznać w realu ![]() a żeby nie było bez fot, kilka migawek z sobotniej, ćwiczebnej przelotki z Jj (krzaczory, błotka, rzeczka, chaszcze, łąki i duuużo wody z góry i z dołu ![]()
![]() |
![]() |
#162 | ||
Ciptak Tribe
Miasto: Warszawa
Motocykl: F650GS
![]() Online: 11 godz 18 min 19 s
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zdjęć nie wrzucam, bo nie mam ![]() ![]() Pozdrawiamy |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
...a nu jaho...kultura musi być...
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
![]()
no i mi w końcu udało się dziś polatać.....ale grzało fest, chyba ponad 30 stopni było, parówa jak nic ... ciśnienie tak skoczyło że głowa w kasku przestała się mieścić
![]() przyjemność z jazdy w takich warunkach tylko do momentu zatrzymania się, więc lepiej nawet nie statwać ![]() ale ogólnie super dzida po wrocławskim poligonie, brakowało tego strasznie ![]() ![]() ![]() DSCF5718.JPGDSCF5721.JPG DSCF5756.JPGDSCF5777.JPG DSCF5778.JPGDSCF5795.JPG DSC06685.JPGDSC06682.JPG DSC06684.JPG
Ostatnio edytowane przez BABA : 03.08.2009 o 17:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Motocykl: CRF 230, GS650
![]() Online: 12 godz 35 min 53 s
|
![]()
No to i ja dorzuce moje fotki (za Twoją radą Ucuś olałam Marcina i sama opanowałam dodawanie fotek
![]() ![]() ![]() To foty z mojego drugiego w życiu razu no i pierwszego poza szosą ![]() ![]() Jolu! motocykl jest superzasty!! po mazurskim żeglowaniiu = leniuchowaniu czas obudzić na nowo wszystkie mięśnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Motocykl: CRF 230, GS650
![]() Online: 12 godz 35 min 53 s
|
![]()
no to skoro mi tak dobrze idzie umieszczanie zdjęć to wrzucam jeszcze jedno :
oto mój ukochany najukochańszy Pan Instruktor bez kasku ![]() chyba był głodny i chciał skonsumić trochę motylków.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Kobietka:)
![]() |
![]()
Heja. Dłuższą chwilę mnie nie było i cieszy mnie to co widzę, a widzę, że babska grupa zmotoryzowanych rośnie w siłę
![]() Pakita- wielka radość mnie ogarnia czytająć, że CRFka ci służy ![]() Na kilka miesięcy rezygnuję z dzidowania, bo mi się brzuch powiększa ![]() ![]() Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
Ha! coś czułam Jolu, że to twoje nie dzidowanie, to nie to-tamto
![]() GRATY i wyściski z całego serca!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A skoro mały dzidongowiec i tak jest genetycznie z góry skazany na dzidowanie ![]() ![]() ![]() Najlepszego matka! ![]()
![]() |
#169 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Super! Gratulacje i aby do wiosny
![]()
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Kobietka:)
![]() |
![]()
Dabalku- nie musisz rezygnować z jazdy, no ale jak Ci się baaardzo przód powiększy, zmianisz motonga na "frędzla"
![]() ![]() ![]() Ucek- chętnie oddam maleństwo na naukę pod czujne oko cioci Łucji ![]() ![]() A wszystkim dziękujemy za gratulacje ![]() Ostatnio edytowane przez Jola : 20.08.2009 o 12:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kobiety, jak tam wasze hamulce? | jagna | Lejdis | 71 | 21.02.2023 14:46 |
Co nas kobiety napędza... | jagna | Lejdis | 48 | 28.06.2016 18:52 |