|
![]() |
#1 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 34 min 55 s
|
![]()
Coś tam kiedyś u niego robiłem, wyważanie kół na przykład , nawet mam własny uchwyt do tylnego koła który zakupiłem aby mógł to zrobić porządnie. Pożyczałem im ten uchwyt też raz, jak robili coś dla policji. Faktem jest że mając Hondę jest to najlepszy adres na serwis
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Zabrze
Motocykl: ATAS 2019
Przebieg: 11000
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 14 godz 24 min 33 s
|
![]()
A kto to ten Adam ?
Przeglady musze robic w ASO dopoki jest gwarancja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Marku, jesteś kolejną osobą, która potwierdza tylko moją opinię o tym "przybytku" na Kapelance. Mi się już nawet nie chce wracać do tematu, jak goście kiedyś moją firmę wyciulali na kilka stówek... bo zamówić usługi to potrafią a zapłacić niekoniecznie. Naprawdę drobna kwota, a syfiasty klimat pozostał. Także ten... Kup gdzieś indziej
![]()
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Zabrze
Motocykl: ATAS 2019
Przebieg: 11000
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 14 godz 24 min 33 s
|
![]()
Dzieki Panowie. Swoja ATAS kupilem wlasnie w Plazie w stolicy u Karola, ale wtedy jeszcze mieszkalem "w okolicy". Tam tez byl pierwszy serwis po 1000 km. Teraz do Plazy mam 400 km w jedna strone, ale widze ze nie ma wyjscia - przynajmniej do konca gwarancji jesli chce ją utrzymac.
Dobra, koniec kasztanienia tematu koledze, przynajmniej z mojej strony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 34 min 55 s
|
![]()
Jak dobry serwis to jazda do niego to przyjemność. Znam wszystkie ścieżki między Krakowem a Bielskiem. Przeważnie powrót z serwisu był sporo dłuższy niż dojazd do niego. Niestety wszyscy teraz zaczynają patrzyć w tabelki i gdzieś znika człowiek. Do niedawna miałem dostęp do całej gamy motocykli Bmw a teraz to już nie to samo, nadeszły nowe ciekawe czasy.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 2 godz 9 min 5 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2019
Miasto: Gorzów Wielkopolski
Motocykl: NAT + VTR SP2
Przebieg: 16300
![]() Online: 6 dni 15 godz 19 min 14 s
|
![]() Cytat:
Polecam w tej kwestii naszego Gorzowskiego dealera GEZET. Salony są w Gorzowie i Szczecinie. Obsługa w 95% na bardzo wysokim poziomie. CRF 1000 testowałem bodajże we wrześniu 2019, kupiłem później motocykl używany a dealer regularnie dzwoni i pyta/proponuje. W listopadzie dzwonili z informacją, że 1100 już jest dostępna. Ale dzieje się tak dlatego, że właściciele cisną bardzo duży nacisk na obsługę klienta.
Ostatnio edytowane przez APC : 02.02.2020 o 22:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 22 godz 24 min 54 s
|
![]() Cytat:
![]() Jak będę miał nowe moto, na pewno to sprawdzę w warunkach gwarancji... Nawiasem mówiąc, Rometa trzeba w ASO jak się nie chce stracić gwarancji - stoi jak byk w papierach gwarancyjnych. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda Riding Gear 2019 | darius | Gadżety / wyposażenie | 8 | 25.11.2018 19:28 |