![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Nic dodac nic ujac po za tymi 50% (karta nie zawsze daje ten sam rabat, wacha sie on miedzy 35 a 50%), ja karte mam i uzywam.
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
A czemu nie rozważacie promów np. z Danii ? Hirtshals- Kristiansand czy Frederikshavn- Oslo ?
![]() |
#3 |
Gość
|
![]()
Tak informacyjnie o mandatami
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Słyszałem że jest gruba ale nie aż tak... Coraz bardziej kocham szutry!
![]() |
#5 |
Gość
|
![]()
Po wyzej 40 to juz zegnaj prawko.
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Kurczę to muszę Afrykę skoliwac na wyjazd...
![]()
![]() |
#7 |
SOmalijczyk
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: SOsnowiec
Motocykl: 1090 AdvR
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 godz 17 min 5 s
|
![]()
Dlatego jeszcze Afryczką chcę Norwegię zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
![]()
Ja nie chce nikogo straszyc ja tylko uswiadamiam, jakie moze miec konsekwencje przeginanie paly w miejscach w ktorych raczej nie powinno sie tego robic.
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
To dlatego widziałem w Szwecji same BMW..
![]() A co z tymi promami z Danii ?
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Z Hirtshals do Kristiansand pływają dwie linie promowe z tego samgo terminala. Bilety do kupienia online wcześniej, w biurach koło terminala (Uwaga! Nie wjeżdżać na pasy do odprawy, tylko jeszcze przed bramkami się zatrzymać). Ponoć da się bezpośrednio kupić przy bramce... nie sprawdzałem osobiście.
Płyniesz jakieś 3h (przynajmniej tym szybszym promem). Kosztu Ci podawać nie będę, bo jechałem autem. Mi udało się kupić bilety jakąś godzinę przed odprawą i dostałem niezłą zniżkę na "last minute". Na promie brak foteli lotniczych ogólnie dostępnych. Można albo wykupić sobie miejsce siedzące, albo siadać gdzieś na korytarzach przy stolikach/pufach itp. Generalnie nuuuda... jedzenie dobre i nawet nie najdroższe ![]() Jeszcze Pan coś by chciał wiedzieć? :P
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Alaska i Kanada 2017 - ktoś chętny? | mirkoslawski | Umawianie i propozycje wyjazdów | 46 | 26.11.2017 22:05 |
Maroko 2016/2017 | MajQ | Umawianie i propozycje wyjazdów | 30 | 07.11.2016 11:21 |