|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
11.09.2013, 10:44 | #12 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: LC4
Przebieg: ...
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 20 godz 4 min 21 s
|
A moim zdaniem to jest zalogowanie się na forum by tanio ściągnąć sobie ludzi do weselnej parady. Sory ale nie jestem małpką do wynajęcia za flaszkę by ktoś miał ładne zdjęcia.
A na mój ślub to o jakieś 13 lat za późno. |
11.09.2013, 11:32 | #13 |
Wielu sie loguje, i wielu ma swój cel -patrz dział PID, MEchanicy, handlarze itp, i dobrze im TU!!!
11.09.2013, 11:35 | #14 |
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 51 min 11 s
|
Dużo szczęścia życze...Grupa Bielsko jest silna i nie ma daleko...Ale z Krakowa tez warto ..A jak z noclegami?
|
11.09.2013, 12:05 | #15 |
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 19 godz 23 min 23 s
|
Wszystkiego Najlepszego!
Graba Stopa-uć |
11.09.2013, 12:16 | #16 |
Miasto: Gdynia teraz
Motocykl: kryzys.
Przebieg: 48 lat
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 miesiące 2 tygodni 8 godz 39 min 27 s
|
Grupa Bielsko chyba nie za bardzo paradna jest.... i może dobrze? Parada śubna to parada za kimś kogo się zna, lubi, darzy jakimś tam zaufaniem itepe.... to tak jakby paradować za pierwszą lepszą parą trochę.... wódki z nimi nie piłem, piwa też, ognisk z nimi nie paliłem... tak trochę dziwnie (Szparag ma trochę racji)
|
11.09.2013, 12:48 | #17 |
Wyluzujcie Chłopy!
Niezależnie od pobudek i ukrytych celów chłopak się żeni.-dla niektórych to bardzo ważne- i pasuje to uszanować. Jak ktoś chce- niech pojedzie. Będzie miał okazję gościa poznać i wyrobić sobie o nim zdanie. Na Kocierzu dobrze karmią- a do wódki nikt nikogo tu nie zmusza- można zabrać flaszkę do kufra a na miejscu uraczyć się pyszną kawą! Przy ładnej pogodzie to może być miła wycieczka, okazja by się ruszyć z miasta, spotkać wspólnych znajomych. Jak czas pozwoli to podjadę. Pamiętam jak sam brałem ślub i też mi się marzyła obstawa z motocykli. Wysłałem wtedy chyba z 50 sms-ów z zaproszeniem na ślub, dzwoniłem po "kumplach" i przyjechało tylko dwóch. Na szczęście znajomy teściów-też motocyklista- skrzyknął swoich kolegów i wpadli paczką- tak po prostu. Nie znali mnie a ja ich- ale mimo to przyjechali. Do dziś się kumplujemy pomimo innego spojrzenia na motocykle- oni fruwają na weteranach i czoperach. I chyba o to chodzi. A teraz idę umyć afrykę po Rumunii- skoro ma być parada to niech się sprzęt pedalsko błyszczy! |
|
|
|