![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: Brak
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 20 godz 4 min 10 s
|
![]()
Powodzenia, no i bardzo zazdraszczam. Uważaj na siebie.
Jak zrobisz Theth, nie wiem czy całą pętle planujesz jakoś albański odcinek nie wyświetla sie mi, to jeżeli całą, to Valbone bym sobie odpuscił. Tym bardziej, że jest to podróż tam i spowrotem ta sama trasą. Raczej z czrnogóry przez Gusinje do Hani-Hoti i potem do Koplik i Theth całą petlą do Shkoder-u. Myśle że jak to zrobisz to szutrów na jakis czas bedziesz miał dosyć. Ale jeszcze raz podkreślam, nie wyświetla sie mi Twoja trasa po Albani, więc być moze pisze o rzeczach juz oczywistych. Heidenauki plus africa spokojnie dadzą radę. W zeszłym roku Pirania jechał na Anakach i było spoko. Nożesz kurcze ....!!!! żetesz nic Ci sie nie poprzesuwało ![]() ![]() ![]() O własnie sie wyswietlił ... no i pisałem o rzeczach oczywistych. W Joaninie zrób zdjecia dziur po kulach które zabiły Allego Paszę, skoro zawadzasz o Joanine to pewnie wiesz o co chodzi Ostatnio edytowane przez trzykawki : 24.08.2012 o 15:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07a
Przebieg: 59000
![]() Online: 6 dni 17 godz 6 min 23 s
|
![]()
Hej hej. Jestem w Czarnogorze. Jak do tej pory wszystko w porzadku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 2 dni 17 godz 42 min 54 s
|
![]()
I tak trzymaj!
Wróciłem stamtąd parę dni temu, ale we śnie w nocy nadal podziwiam te widoki z przełęczy, kanionów i tuneli ![]() Wieczorem wypij jedno Niksicko za tych, co nie mogą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
![]()
Bardzo mi się podoba Twoja traska
![]() ![]() ![]() Wrażeń i przyczepności!
![]() |
#15 |
|
![]()
Chlopaki, wszystko fajnie tylko jakis skurwiel albo kilku takich mnie okradli w Zablijaku!. Uwaga na kemping IVAN DO!.
Rozcieli,mi podloge w namiocie i wyciagneli ze srodka ciuchy i jedna torbe Buse. Z motocykla zginal tankbag motodetail. Generalnie stracilem wszyskie ciuchy na moto, z butami wlacznie, podpinki do tychze, obydwie detki, smar do lancucha, ladowarki,do tel i foto, mapy, przewodniki, pamiatki, windstopper, krzesiwo, dwa noze i Bog, wie co jeszcze. Generalnie kolo 3kzl. Teraz jestem juz w Grecji. Jade jak bidny turysta z wietnamu, w bluzie i jednych usyfionyh przez albanskie szutry spodniach a aparat mam przewieszony przez ramie, bo pokrowiez tez nog dostal. Przejebka na calego. Jutro juz tylko Sarande i troche luzu na wybrzezu. Z racji strat grecje w calosci odpuszczam, zwlaszcza ze wacha tu po 1,80 :/. Pozdrowionka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zwykły przechodzień...
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]()
Grabbie na pocieszenie powiem, że za kilka lat ta kradzież będzie "WielkąPrzygodą", podczas wieczornych opowieści.
Będziesz niczym Franciszek Golas na tym filmie od minuty 06:57sek ![]() Pozdro Orzep p.s. W 2008r spotkalismy w Kotor'ze Słoweńca-motocykliste(znałMiejscowych), z którym biesiadowaliśmy dość mocno. Ostrzegał nas przed potężnym złodziejstwem. Siedząc na deptaku przy zatoce widzielismy mnostwo aut bez rejestracji, czarniejsze od czerni szyby i mega basy...przypomnialy sie mi Międzyzdroje z początku lat 90tych
Ostatnio edytowane przez Orzep : 03.09.2012 o 22:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Fatalnie
![]() Trzymaj się i pilnuj!
![]() |
#18 |
|
![]()
W sumie juz troche z tego polewam zwlaszcza jak reaguja ludzie jak mnie widza na moto w szmacianych spodniach i bluzie dresowej, a na dupie rejestracja z PLką. Poza tym druga torba przychaczylem dzisiaj gdzies w albanskim interiorze i wystawaly z niej ciuchy
![]() Aha, i zeby nie bylo, w czasie kradziezy ja sobie oczywiscie smacznie spalem w tym namiocie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
W zasadzie wszędzie pilnowaliśmy rzeczy, spaliśmy pod dachem (planowaliśmy inaczej), motocykle, jak się dało, także wstawialiśmy do środka lub blokowaliśmy, tak, żeby nie można było ich wywlec. Szczególnie w miastach.
![]() |
#20 |
|
![]()
Kurcze jestem w Sarande ale na moto zostala mi tylko ulica, przed hotelem. Nie wiem czy tu bezpiecznie na tyle zeby afra spala na zewnatrz :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wkoło Adriatyku 2012 | grabbie | Trochę dalej | 69 | 31.03.2014 05:06 |
bike island days 28.06.2012-1.07.2012-Lubieszewo kolo Drawska Pom-zachodniopomorskie | kuras | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 10.06.2012 22:33 |