|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
26.10.2009, 14:22 | #11 |
Administrator
|
Ale czy przypadkiem TA nie ma takiego samego jak AT03 , ja na swoje nie narzekam, zapodałem białe +30% ( nie mylić z badziewiem dającym jakieś niebieskawe poświaty), spokojnie można też +50% oczywiście też tylko i wyłącznie z białym swiatłem,
albo jak Rambo wspomniał GT150 Philipsa.
15.11.2009, 14:49 | #12 |
Miasto: Wołomin
Motocykl: TRANSALP XL600V
Online: 1 tydzień 11 godz 29 min 24 s
|
koledzy, dzięki.
częściowo się Was posłuchałem, częściowo zrobiłem po swojemu, ale efekt - zadowalający. Do reflektora oryginalnego zarzuciłem tungsram +90%, w halogenach przeciwmgielnych wywaliłem oryginalne żarówki 55W zastępując je 35W, a gwoli zaoszczędzenia jeszcze kilku watów wymieniłem żarówki: - świateł pozycyjnych (przód); - świateł pozycyjnych i stop (tył); - kierunkowskazów na diodowe. Działa! A system ładowania przy zachowaniu odrobiny umiaru przy włączaniu odbiorników (nie wszystko na raz) daje radę. Jeszcze raz dzięki. Ostatnio edytowane przez mckrzysiek : 15.11.2009 o 22:28 |