![]() |
|
GPS Wszystko co związane z elektronicznymi pomocami nawigacyjnymi. Sprzęt, mapy, porady. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2015
Motocykl: xt660z, ktm 500exc, nc750x
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 19 godz 22 min 36 s
|
![]()
tu macie porówmanie wszystkich trzech:
https://www.gpscompared.net/garmin-g...s-64s-vs-64st/ T znaczy mapy topograficzne, model ST ma też dwa razy tyle wbudowanej pamieci jak pozostałe czyli 8GB zamiast 4GB. podstatwowym modelem szkoda sobie zawracać głowę, ja kupiłem 64s, dodałem SD card i ładuje tam ile chce map. Urządzenie działa super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Sieradz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 godz 47 min 46 s
|
![]()
A powiedzcie szczerze jak często korzystacie z tego S i wymiany danych z innymi urządzeniami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Korzystacie i przydaje się zajebiście. Jak ktoś ma tracka to w łatwy sposób udostępnia w momencie ślad na inne urządzenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: domem jest mój cały świat
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 4 godz 45 min 56 s
|
![]()
Jeśli zależy Ci a komunikacji ANT+ to bierz S lub ST ja np DO ST często używam paska tętna i licznika prędkości
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
Miasto: prawie Kielce
Przebieg: znośny
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 9 godz 10 min 37 s
|
![]()
O kurczaki. To nie wiedziałem o takich opcjach.. ja dlatego wziąłem zwykłego "bez S" jak to mawiał klasyk. Ta opcja z dzieleniem się trackiem rzeczywiście mogłaby być spoko...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Sieradz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 godz 47 min 46 s
|
![]()
A czy uchwyt RAP-SB-187U wystarcza czy lepiej wziąć z ramieniem 8" a może 3,4" dla lepszej stabilności?
Chodzi mi o to czy nie jest za daleko jeżeli jest zamocowana nawigacja bezpośrednio na kierownicy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
8 cali to przesada. Weź krótszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
![]()
nie będę już zaczynał nowego wątku ale stoję trochę przed dylemantem bo chcę sobie kupić po latach ponownie ręczniaka.
miałem 60Cs i byłem bardzo zadowolony POZA wolną pracą. Urządzenie sprzedałem niemniej jednak znowu mnie ciągnie w tą stronę no i pojawia się pytanie: Na placu boju jest 62 bez literek /mam ofertę za 450PLN w idealnym stanie/, 62ST w idealnym stanie za 800PLN, lub można poszukać jeszcze 64 niewiele drożej. JAKA jest naprawdę różnica między 62 a 64 czy 60 - skłaniam się ku tej najtańszej opcji kanarkowej 62 bez slota SD bo wymiana danych ani mapy na karcie nie są mi konieczne. Czy jest to urządzenie dużo szybsze niż 60 ![]() Głównie bolała mnie prędkość przeliczania tras w 60tce. doradźcie coś m
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Bydgoszcz/Szczecin/Berlin
Motocykl: ST XTZ 750'89
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 20 godz 8 min 14 s
|
![]()
Polecam poszukac w Germani
![]() Kamyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Miasto: Piła
Motocykl: TA XL 650V
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 10 godz 40 min 47 s
|
![]()
tak bardzo ogólnikowo
generalna różnica pomiędzy 62 a 64 to ilość pamięci wewnętrznej + w 64 dokładniejszy GPS obsługujący dodatkowo glonass, co wpływa na szybsze zużywanie baterii (można zdecydować czy glonass ma być włączony) tutaj szczegóły http://www.gpscentral.ca/products/ga...omparison.html |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"MoToGascar 2016" - motocyklem przez Madagaskar" | Sub | Trochę dalej | 50 | 09.08.2016 14:20 |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 20:21 |